Ideo Ideis ajunge anul acesta la a XI-a ediție

23 de trupe de teatru au fost înscrise anul acesta pentru a participa, intre 8 si 14 august la Festivalul National de Teatru Tanar IDEO IDEIS. Dintre acestea, 9 au fost selectate: ART3 – Brasov, Playhood – Bucuresti, Seism – Focsani, DramaClub – Botosani, The Snoop – Baia Mare, Atelierul de Teatru – Botosani, 3,14 – Buzau si Brainstorming – Bucuresti. A 9-a trupa este castigatoarea festivalului local de teatru dedicat elevilor „pauza de teatru” din Alexandria, trupa Satyricon, cu spectacolul „Ultima ora”, dupa Mihail Sebastian.

Participarea celor 9 trupe la festival le ofera un program zilnic de workshopuri de dezvoltare personala prin mijloace alternative: actorie, dans, scriere creativa, muzica, film, fotografie, cat si posibilitatea de a vedea spectacole de teatru profesionist si de a participa la toate activitatile care se vor desfasura la Alexandria pe perioada IDEO IDEIS.

Cum IDEO IDEIS nu mai este un festival competitiv, cele 9 trupe vor primi la final cate o experienta formatoare, facilitata de parteneri de traditie ai festivalului, printre care Festivalul International de Teatru de la Sibiu, FestCo, Teatrul Excelsior si Festivalul National de Teatru.

P.S. Urmăriți pagina de facebook a festivalului pentru detalii.

ideo ideis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: