Ideo Ideis ajunge anul acesta la a XI-a ediție

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

23 de trupe de teatru au fost înscrise anul acesta pentru a participa, intre 8 si 14 august la Festivalul National de Teatru Tanar IDEO IDEIS. Dintre acestea, 9 au fost selectate: ART3 – Brasov, Playhood – Bucuresti, Seism – Focsani, DramaClub – Botosani, The Snoop – Baia Mare, Atelierul de Teatru – Botosani, 3,14 – Buzau si Brainstorming – Bucuresti. A 9-a trupa este castigatoarea festivalului local de teatru dedicat elevilor „pauza de teatru” din Alexandria, trupa Satyricon, cu spectacolul „Ultima ora”, dupa Mihail Sebastian.

Participarea celor 9 trupe la festival le ofera un program zilnic de workshopuri de dezvoltare personala prin mijloace alternative: actorie, dans, scriere creativa, muzica, film, fotografie, cat si posibilitatea de a vedea spectacole de teatru profesionist si de a participa la toate activitatile care se vor desfasura la Alexandria pe perioada IDEO IDEIS.

Cum IDEO IDEIS nu mai este un festival competitiv, cele 9 trupe vor primi la final cate o experienta formatoare, facilitata de parteneri de traditie ai festivalului, printre care Festivalul International de Teatru de la Sibiu, FestCo, Teatrul Excelsior si Festivalul National de Teatru.

P.S. Urmăriți pagina de facebook a festivalului pentru detalii.

ideo ideis

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)