Prin intermediul blog-ului mi s-a confirmat faptul că nu toți avem aceleași păreri

Ştefan Rusie este câştigătorul unei campanii de pe Campionatul Local de Blogging Craiova. Cum premiul pus în joc a fost un interviu pe unul din blogurile Kooperativa 2.0, Ştefan a ales ca eu să am onoarea să realizez acest interviu. Ceea ce am făcut, după cum lesne puteţi vedea mai jos :)

DSC08881 (Medium)1. Spune-ne câteva cuvinte despre tine, ca să înțelegem mai bine care-i faza. Știi tu, pe genul scos la tabla și „prezintă-te!”

Salutare! Partea asta e un pic cam dificilă pentru că nu mi-a plăcut niciodată să vorbesc despre mine, dar acum, pentru amorul artei, ca să-i spun așa, o să încerc să zic câteva cuvinte. Am început să mă perind prin blogosfera românească, adică să aștern cuvinte pe hârtia electronică, de acum vreo 3 ani, dar până să aflu ce îmi place și cam ce aș vrea să fac a durat ceva, iar blogul actual, www.mocanitacuidei.ro, care, de altfel, îmi e și cel mai drag dintre toate de până acum, mai are puțin și împlinește un anișor. Pe blogul meu scriu despre dezvoltare personală, călătorii, locuri inedite, diverse curiozități și îmi exprim impresiile asupra subiectelor de actualitate.

2. De ce ai participat la campania în urma căreia te-ai pricopsit cu acest interviu?

Am văzut că pe BlogalInitiative apar o mulțime de campanii, dar nu toate subiectele ce se doresc a fi dezbătute îmi fac cu ochiul. De această dată, însă, cum a fost vorba de promovarea unei companii de webdesign, am simțit că n-ar fi tocmai rău să vorbesc puțin despre avantajele și dezavantajele unui site personalizat.

Stefan3. Cum vezi participarea bloggerilor la astfel de campanii-concursuri?

Consider că aceste campanii sunt binevenite, mai ales pentru bloggerii care sunt la început de drum. Spun asta, deoarece în urma acestor campanii creativitatea lor le este stimulată și recompensată în același timp. Din punctul meu de vedere blogging-ul necesită timp și dedicație, iar în marea majoritate e a cazurilor, bloggerii nu câștigă din ceea ce scriu.

4. Ce beneficii ți-a adus până acum blogul? Dar dezavantaje (dacă au fost, firește)?

În primul rând, cred că m-a ajutat să nu cad în monotonie făcându-mă să îmi doresc din ce în ce mai mult de la mine. În al doilea rând, mi-a deschis noi orizonturi și oportunități, iar, în al treilea rând, m-a ajutat să cunosc oameni noi. Prin intermediul blog-ului mi s-a confirmat faptul că nu toți avem aceleași păreri și că întotdeuna e bine să îți expui părerea și să știi cum să ți-o susții în fața celorlalți. Dezavantaje nu cred că există momentan sau cel puțin nu-s eu capabil să le văd.

5. Văd că ai și un proiect extra-blog, spune-ne mai multe despre el, scopul și durata vizitei lui în online, cum ar veni?

EU-train111Proiectul se numește Europa cu trenul și se vrea a fi un fel de excursie/aventură de-o lună prin 11 țări și 14 orașe ale continentului nostru, iar întregul traseu va fi povestit, cu bune și rele, pe site-ul www.europacutrenul.ro . Momentan plănuiesc să plec singur în aventura asta, dar nu m-ar deranja dacă aș găsi un companion care să n-aibă toate țiglele pe casă și care să-și dorească să se înhame la o astfel de nebunie (că așa o numesc prietenii care m-au auzit vorbit despre asta).

Nu m-am gândit până acum cât o să viețuiască acest proiect în mediul online, dar mi-ai dat puțin de gândit și cred că ar putea să crească destul de frumos dacă impresiile și poveștile românilor care călătoresc cu trenul în Europa s-ar aduna într-un singur loc.

6. Cât crezi că o să mai scrii pe blog? Și cum te vezi, ca blogger, în următorii ani?

Ca să fiu scurt și la obiect, răspunsul la prima întrebare ar fi: mult timp. Aș putea spune că în ulimul an, blogging-ul a devenit pentru mine un stil de viață și cred că în momentul în care m-aș lăsa de scris ar trebui să fiu extrem de ocupat astfel încât să nu mai am timp pentru activitatea asta. Ca și blogger, mă văd implicându-mă în tot felul de activități, atât în mediul online, cât și în offline.

7. Câteva cuvinte în EXCLUSIVITATE pentru cititorii chinezu.eu?

Pentru cei care încă nu au un blog: Apucați-vă de blogging pentru că merită!
Pentru cei care scriu deja pe unul: Țineți-vă de treabă!

mocanitacudidei-png

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “Prin intermediul blog-ului mi s-a confirmat faptul că nu toți avem aceleași păreri”

   1. Pe ăla de la început nici nu l-am văzut :))
    Ăsta mi-a sărit în ochi din cauza că apărea numele site-ului şi vedeam firesc să fie şi link-uit, de aia am întrebat.
    Cât despre „premeditat”, nu voiam să sune urât, doar că nu am găsit un alt cuvânt care să descrie simplu şi concis ce-am vrut să spun. Ceva făcut cu bună ştiinţă :D

 1. Pana pleaca trenul, sa vina Mocanita la o pedala, macar online, ca am lansat un concurs rapid pentru promovarea mersului pe bicicleta la Craiova :) Spor(t)!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.