Cine este Adi Hădean şi de ce este primul beneficiar al Vodafone Firsts?

Informaţia, seacă, ar suna cam aşa:

“Suntem bucurosi sa anuntam prima initiativa locala din cadrul programului Vodafone Firsts. Astfel, vom sustine calatoria lui Adrian Hadean prin Romania culinara si vom descoperi, alaturi de el, cu ajutorul tehnologiei mobile, cele mai interesante si savuroase mancaruri autohtone. Gustul Romaniei va fi ‘redat’ intr-o aplicatie mobila numita ‘Taste of Romania’, care va putea fi descarcata gratuit de toti utilizatorii. Tot astazi anuntam si lansarea competitiei globale “Pitch your First” prin care romanii cu idei ambitioase sunt invitati sa isi impartaseasca visul pe www.firsts.com”, a declarat Laura Barbu, Brand & Marketing Communication, Vodafone Romania – din comunicatul oficial Vodafone.

Ce înseamnă pentru mine această informaţie seacă? În primul rând bucurie. Multă bucurie. Pentru că, dacă m-ar fi întrebat Vodafone ce bloggeri ar merita o astfel de apreciere, Adi s-ar fi aflat categoric pe lista mea scurtă. Din enorm de multe motive, din care selectez, special pentru dumneavoastră – cum ar veni – doar trei.

1. Adi Hădean este un tovarăş de comitet. Asta înseamnă, pentru cei ca mine, că este parolist, că nu umblă cu fofârlica (a se citi ţi le spune direct în buză când are ceva de spus) şi că, dacă ai bătut palma cu el pe ceva, apoi poţi fi 1000% sigur că îşi respectă promisiunea.

2. Adi Hădean a muncit enorm ca să ajungă la nivelul la care a ajuns. Şi munceşte în continuare teribil de mult. Pentru că ştie că doar aşa îşi respectă publicul şi, mai important, se respectă pe sine.

3. Adi Hădean a depăşit de multă vreme bariera de doar blogger culinar. Pentru că a înţeles de multă vreme că, atunci când ajungi la nivelul la care multă lume are încredere în ce faci, trebuie să faci lucruri care să îi ajute pe ceilalţi să aibă mai multă încredere în ei şi în lumea în care trăiesc.

poza 2 (Medium)

Ca să înţelegeţi mai bine care e faza cu iniţiativa Vodafone, vă dau mai jos info despre cum puteţi participa şi voi. Căci nu se ştie niciodată de unde sare iepurele câştigător, dacă înţelegeţi ce vreau să zic :)

pitch your first

PS Profit de ocazie pentru a corecta o grava eroare în ceea ce mă priveşte. Şi anunţ oficial că Adi intră de azi în blogrollul meu :)

Din seria “Cine este şi de ce”, am mai scris despre Andrei Roşudespre Radu Magdin, despre Mihai-Cristian Micle, despre Claudiadespre Radudespre Raluca, apoi despre Ionuţ, despre Adelina Chamlers şi despre Raul.

2 comentarii la “Cine este Adi Hădean şi de ce este primul beneficiar al Vodafone Firsts?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.