Prima mea lansare la care particip la miezul nopții

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Deși sunt câine bătrân, cum ar veni, în social media (mă alint și eu, dați-mi nițică voie :D), încă nu am participat la nici o lansare la fix miezul nopții. Și nici nu am știu ce interesant o să mi se pară când voi primi o astfel de invitație. Căci mi se pare foarte interesant :))

Așa că pe la 22.00 trecute fix, mă prezint la Plaza Romania, unde voi asista, alături de alți oameni faini de prin online și din civilie, la lansarea oficială a iPhone 4S de către Vodafone România. Bine, acolo ne adunăm noi, cei din București, dar tot la miezul nopții o să fie astfel de întâmplări în toată țara. Ceea ce, trebe să recunoașteți, e destul de atrăgător pentru un curios de ăsta cum sunt eu :)) A participa la un astfel de eveniment național inedit, adică,a sta am vrut să zic.

Atenție! Cei care veți fi prezenți de la 22.00 la Plaza Romania veți putea cumpăra iPhone 4S la un preț foarte bun și, în plus, veți avea parte și de o surpriză. Nu mă întrebați ce, că habar nu am :))

Ne vedem acolo. Serios vă aștept. Căci ce altă ocazie vom mai avea de a petrece miezul nopții împreună, serios? :))

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

25 thoughts on “Prima mea lansare la care particip la miezul nopții”

  1. Pingback: Lansare iPhone 4S – powered by Vodafone :> « Mircea Colceag

  2. sincer sa fiu…mie mi se pare o mare prostie 4s-u asta. Adica intradevar astea de la Apple ne-au obisnuit cu cate un model S dupa fiecare serie, insa eu chiar nu-u vad rostu. Mai bine se numea 5G si dupa mine avea mai mare succes

  3. Pingback: Vreau 3 motive pentru care merită să îmi iau un iPhone 5 • Chinezu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)