Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Adi draga, accept bucuros sa ma dai in judecata

Nici nu pot sa va spun cat sunt de bucuros ca Adi si-a desfacut RSSul catre lume. Nu de alta, dar obisnuinta de a citi doar din reader blogareala romaneasca si de alandala ma priva consecvent de scriitura sa devastatoare. Cum ar fi cea de mai jos, pe care am preluat-o de la el ca un mare chinezu ce sunt, fara sa repespect copyrightul hadenian.

Deci, Adi draga, in timp ce io imi anunt avocatul, tu pregateste-te sa ma dai in judecata.

Când o soră îţi spune că „ar trebui să-ţi pui oglinzi retrovizoare la ce cur conduci” şi cealaltă soră îţi spune cu blândeţe că „ai început să dezvolţi burtică”, începi să-ţi pui întrebări. Când iubita îţi spune că „atunci când te-am cunoscut semănai cu Richard Gere iar acum semeni cu John Travolta” (traducătorii au înţeles deja că asta înseamnă „ai mai puţin păr şi eşti mult mai gras decât când te-am cunoscut”), te uiţi în ochii ei şi încerci să vezi dacă te iubeşte pentru fizicul tău sau pentru cel care eşti pe dinăuntru. Psaw! În ochii ei luminaţi de dragoste se poate citi un singur cuvânt: „dietă”. Întrebarea e: cum împaci dieta (menţionez că mă mişc în continuare destul de mult, cam 10 kilometri zilnic, pe jos) cu pasiunea pentru gătit, cum faci pace între campionul slăbirilor rapide care erai (12-17 kilograme în 30 de zile) şi Ratatouille-ul care eşti? Mda, cred că explicaţia stă chiar în conjugarea verbului „a fi”. „Erai”. „Eşti”. Mi-am propus ca până la finalul anului să dau jos 10 kilograme. Mi-am mai propus să pierd cantitatea asta de mai multe ori în ultimele 3 luni dar am eşuat cu graţie. Nu-i nimic, mai încerc. În fond, trebuie să mă obişnuiesc cu mâncatul puţin, doar e criză şi cică urmează şi un pic de foamete.


0 comentarii la “Adi draga, accept bucuros sa ma dai in judecata

  1. hadean Reply

    no, considera-te judecat. ai fost condamnat la o horinca. pe care o dau eu, cu prima ocazie:-))

  2. artistu Reply

    Ce foamete ma bajeti! Se apropie Craciunul! Potiliti’va’ti maica! (vorba lu’ mamaie) :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.