29.04.2017

Fernando Hierro vine la #ShareTheSofa by Heineken (A)

Vă spun din start că vă recomand, măcar de curiozitate, să vă uitaţi miercuri seară, în timpul meciului de UCL Real Madrid – Schalke, la ce zice Fernando Hierro pe contul de twitter Heineken. Pentru că el Gran Capitan vine la excelenta iniţiativă #ShareTheSofa. Şi vă recomand să faceţi asta dintr-un motiv foarte simplu: nu îl prinzi în fiecare zi pe stimabilul oarecum „obligat” să îţi răspundă la întrebări :D Căci #ShareTheSofa fix asta face, adică îţi aduce un Greuceanu şi ţi-l lasă să îi iei la 11 m, cum ar veni.

Evident că urmăresc fiecare ediţie #ShareTheSofa, nu doar pentru că – aşa cum lesne se poate observa – sunt parte a campaniei de promovare, ci pentru că este foarte interesant dialogul dintre celebritatea adusă pe canapea şi fanii din toată lumea. Ba aş chiar risca să spun că, uneori, întrebările sunt mult mai mişto decât răspunsurile :))

Este foarte interesant să vezi cum iniţiativa Heineken reuşeşte să aducă în acelaşi loc iubitori ai fotbalului adevărat din Poplaca (România) şi din HkdfJHGdsvs (Mauritania). Prilej cu care vezi că distanţele de mii de kilometri şi de tone de ideologii şi sisteme politice se fac mici, mici de tot şi că fotbalul are acel „ceva” atât de democratic în esenţă, încât ţi-e drag, nu are cum să nu îţi fie drag :)

image004

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Online-ul înseamnă socializare şi promovare, iar campaniile sunt câte un pic din fiecare

Scuipatul rămâne scuipat. Chiar dacă vine dintre buzele unui lepros sau dintre buzele botoxite ale Miss Univers

2 comentarii

 1. miercuri, 26 februarie 2014, 11:30

  Tare asta cu intrebarile mai misto decat raspunsurile. Daca tot mi-am facut twitter, ma nag si eu asta seara sa fac o figura frumoasa :) Spor(t)!

  Răspunde
  • joi, 27 februarie 2014, 08:46

   Mie mi-a răspuns stimabilul la întrebare. Una grea. Cu răspunsul pe măsură. Scriu o postare separată cu asta :)

   Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *