Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Fernando Hierro vine la #ShareTheSofa by Heineken (A)

Vă spun din start că vă recomand, măcar de curiozitate, să vă uitaţi miercuri seară, în timpul meciului de UCL Real Madrid – Schalke, la ce zice Fernando Hierro pe contul de twitter Heineken. Pentru că el Gran Capitan vine la excelenta iniţiativă #ShareTheSofa. Şi vă recomand să faceţi asta dintr-un motiv foarte simplu: nu îl prinzi în fiecare zi pe stimabilul oarecum “obligat” să îţi răspundă la întrebări :D Căci #ShareTheSofa fix asta face, adică îţi aduce un Greuceanu şi ţi-l lasă să îi iei la 11 m, cum ar veni.

Evident că urmăresc fiecare ediţie #ShareTheSofa, nu doar pentru că – aşa cum lesne se poate observa – sunt parte a campaniei de promovare, ci pentru că este foarte interesant dialogul dintre celebritatea adusă pe canapea şi fanii din toată lumea. Ba aş chiar risca să spun că, uneori, întrebările sunt mult mai mişto decât răspunsurile :))

Este foarte interesant să vezi cum iniţiativa Heineken reuşeşte să aducă în acelaşi loc iubitori ai fotbalului adevărat din Poplaca (România) şi din HkdfJHGdsvs (Mauritania). Prilej cu care vezi că distanţele de mii de kilometri şi de tone de ideologii şi sisteme politice se fac mici, mici de tot şi că fotbalul are acel “ceva” atât de democratic în esenţă, încât ţi-e drag, nu are cum să nu îţi fie drag :)

image004

2 comentarii la “Fernando Hierro vine la #ShareTheSofa by Heineken (A)

  1. Natural Reply

    Tare asta cu intrebarile mai misto decat raspunsurile. Daca tot mi-am facut twitter, ma nag si eu asta seara sa fac o figura frumoasa :) Spor(t)!

    • Cristian China Birta Reply

      Mie mi-a răspuns stimabilul la întrebare. Una grea. Cu răspunsul pe măsură. Scriu o postare separată cu asta :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.