Cum arată biroul tău de blogger?

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Hai să vă fac o mică introducere. Sunt mare fan de mers la birou. Pentru că sunt mare fan de conceptul de „birou” ca spaţiu în care îţi desfăşori activitatea, totalmente diferit de spaţiul de „acasă”. V-aş ruga să nu înţelegeţi că „birou” înseamnă neapărat acea cameră cu acea mobilă şi acel stil mai sec. Ci să înţelegeţi acel spaţiu pe care voi îl consideraţi propice pentru a presta activitatea voastră de blogger. Unii, spre exemplu, numesc „birou” patul de acasă, alţii banca din parc, alţii măsuţa de la cafeneaua din colţ, iar alţii – aşa cum sunt eu – numesc „birou” exact locul în care plec de acasă ca să pot munci aşa cum trebui (căci, desigur, a blogui este categoric o muncă, nu lăsaţi pe alţii să vă spună altceva).

Bun, acestea fiind spuse, avem o provocarea pentru voi, împreună cu partenerii de la Mobexpert (apropo, salut corespunzător decizia companiei de a intra în social media!) adică să ne spuneţi, în mod organizat şi conştiincios, care este biroul vostru de blogger sau cum aţi vrea să fie el. Şi ca să nu ziceţi că sunt ca popa ăla care zice şi nu face, vă dau mai jos poză cu biroul meu, una făcută acum câteva minute :D Cu menţiunea că, repet, mie îmi place ca biroul să fie total separat de casă, din raţiuni pe care poate mă îndur să le scriu cândva :)

Premiile pe care le puteţi câştiga în cadrul campaniei sunt cele de mai jos. Hai că ar arăta bine pe biroul vostru de blogger :D

Premiul 1 – Tower System

 

Premiul 2 – Corole

Premiul 3 – Dualis

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

11 thoughts on “Cum arată biroul tău de blogger?”

  1. Biroul meu de blogger „se află” pe balcon, este o masă rotundă, pe care încap laptopul, o ceașcă de ceai și un carnețel. Iarna biroul se mută în interior, pe o masă mare, albastră, situată în dreptul geamului. Pe ea țin de obicei doar ceaiul, laptopul, diverse caiete pentru facultate și… o narghilea.

  2. Pingback: birou de blogger « eucandvreausascriuscriu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)