Cum arată biroul tău de blogger?

Hai să vă fac o mică introducere. Sunt mare fan de mers la birou. Pentru că sunt mare fan de conceptul de „birou” ca spaţiu în care îţi desfăşori activitatea, totalmente diferit de spaţiul de „acasă”. V-aş ruga să nu înţelegeţi că „birou” înseamnă neapărat acea cameră cu acea mobilă şi acel stil mai sec. Ci să înţelegeţi acel spaţiu pe care voi îl consideraţi propice pentru a presta activitatea voastră de blogger. Unii, spre exemplu, numesc „birou” patul de acasă, alţii banca din parc, alţii măsuţa de la cafeneaua din colţ, iar alţii – aşa cum sunt eu – numesc „birou” exact locul în care plec de acasă ca să pot munci aşa cum trebui (căci, desigur, a blogui este categoric o muncă, nu lăsaţi pe alţii să vă spună altceva).

Bun, acestea fiind spuse, avem o provocarea pentru voi, împreună cu partenerii de la Mobexpert (apropo, salut corespunzător decizia companiei de a intra în social media!) adică să ne spuneţi, în mod organizat şi conştiincios, care este biroul vostru de blogger sau cum aţi vrea să fie el. Şi ca să nu ziceţi că sunt ca popa ăla care zice şi nu face, vă dau mai jos poză cu biroul meu, una făcută acum câteva minute :D Cu menţiunea că, repet, mie îmi place ca biroul să fie total separat de casă, din raţiuni pe care poate mă îndur să le scriu cândva :)

Premiile pe care le puteţi câştiga în cadrul campaniei sunt cele de mai jos. Hai că ar arăta bine pe biroul vostru de blogger :D

Premiul 1 – Tower System

 

Premiul 2 – Corole

Premiul 3 – Dualis

11 comentarii la “Cum arată biroul tău de blogger?

 1. Vlad Dulea Răspunde

  … și un colț din biroul meu :)

 2. eftimie Răspunde

  Biroul meu poate fi vazut in ultimul numar al ‘The Industry’

 3. Chaika Răspunde

  Biroul meu de blogger „se află” pe balcon, este o masă rotundă, pe care încap laptopul, o ceașcă de ceai și un carnețel. Iarna biroul se mută în interior, pe o masă mare, albastră, situată în dreptul geamului. Pe ea țin de obicei doar ceaiul, laptopul, diverse caiete pentru facultate și… o narghilea.

  • Cristian China Birta Răspunde

   Interesant… Pai ia hai intra in campanie cu poza cu alea alea si sa ne spui daca ti-ai dori mai mult :D

   • Chaika Răspunde

    N-am cum să pun poză acum, fiind la 1500km depărtare de birou.

 4. birou de blogger « eucandvreausascriuscriu
 5. bloodie Răspunde

  Pe biroul meu de blogger traiesc fericite doua broscute testoase (Ion si Maria). Indiferent cat de ocupata sau stresata as fi, uitandu-ma la ele, ma relaxez si zambesc.

 6. spanac Răspunde

  o da… de cand am zis ca fac poza la cum arata biroul meu…
  ca asa harababura nu exista pe lumea asta.
  la mine pe birou gasesti de toate, numai resturi de mncare nu…

 7. Diana Hero Răspunde

  Biroul meu de obicei e patul . Daca nu sunt acasa bloguiesc intr-un loc micut si retras. :)

 8. adizzy Răspunde

  tocmai mi-am dat seama cat de dezastros si cu „fengshui” negativ e biroul meu – numai carativitate nu inspira si nu zici tu rau sa il mut de acasa, sau macar din „dormitor”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: