18.06.2017

Vă băgaţi la Concursul Naţional de Stat Mai Puţin pe Net de Sărbători? (P)

Am pus (P) în titlu pentru că ce vedeţi mai jos este o postare care face parte dintr-o campanie pentru Vodafone. Doar că, aşa cum mi se întâmplă destul de des în ultima vreme, mă alătur cu bucurie acestei provocări pentru că, după cum o să vedeţi dacă aveţi puţintică răbdare, este o ispravă tare, tare simpatică. Una care vă pune niţeluş la treabă :D

Craciun_Linistit_iconEste vorba despre o aplicaţie pentru smartphone, care se numeşte, blajin şi blând, „Crăciun liniştit„. Nu este nimic spectaculos în această denumire, vă dau dreptate (deşi, dacă staţi un pic şi cugetaţi la vremurile nebune în care trăim, este cea mai bună urare posibilă…). Doar că unghiul de abordare este unul special, care mie îmi place foarte tare: aplicaţia te provoacă să stai cât mai puţin pe net pe telefon în perioada sărbătorilor!

Hai să reluăm un pic chestiunea: este o campanie Vodafone, unul din cei mai mari jucători pe piaţa mondială de telefonie, care campanie te invită să stai mai puţin pe net pe telefon de sărbători. Mi se pare o foarte mişto abordare, chiar foarte mişto!

Acuma pe bune, dacă tot eşti cu familie, cu prietenii buni, dacă tot eşti cu o halbă de bere sau un pahar de vin în faţă, dacă tot puteţi povesti şi vă hlizi, de ce să deschizi facebook sau mail sau alte alea? Aşa aş vrea să înţelegeţi mesajul acestei campanii, adică nu să vă închideţi telefonul cu totul sau ceva, ci doar să puneţi un pic de stop joc în ceea ce priveşte parte de net şi să vă uitaţi în ochii oamenilor de lângă voi #cumarveni :)

De aceea am zis să plusez un pic şi să vă invit la ceea ce eu am numit – în lipsă de altceva mai creativ – Concursul Naţional de Stat Mai Puţin pe Net de Sărbători. EXCLUSIV pentru bloggeri. Care se va desfăşura după cum urmează:

Perioada de desfăşurare
24.12.2013 – 01.01.2014

Cine poate participa
Doar bloggerii (omorâţi-mă, înjuraţi-mă, detestaţi-mă, dar aşa sunt eu…).

Ce trebuie să faci
– să descarci aplicaţia Vodafone „Crăciun Liniştit” (o poţi face atât din App Store, cât şi din Google Play).
– să scrii pe blogul tău că te-ai înscris în Concursul Naţional de Stat Mai Puţin pe Net de Sărbători
– în perioada cu pricina trebuie să stai cât mai puţin pe net de pe telefonul tău
– începând cu 12 ianuarie 2013 puteţi să îmi trimiteţi pe chinezu at chinezu.eu screen shot din aplicaţie (pe modelul de mai jos) ca să văd cât aţi reuşit să vă abţineţi :D

3.1 Popup

Ofer două premii (dar cam după 5 ianuarie, mă înţelegeţi şi pe mine :D)
Unul pentru cea sau cel care îmi face dovada în aplicaţie (vezi mai jos cum) că a stat cel mai puţin pe net, iar al doilea premiu pentru impresia artistică, adică pentru cea sau cel care mă va atinge la coracon cum modul în care îşi anunţă participarea în acest concurs. Voi fi de un subiectivism atroce, desigur :D Nu mă întrebaţi ce premii o să vă dau, căci habar nu am, mă orientez în funcţie de câştigător :)) Dar promit să vă nimeresc cu ceva ce o să vă placă, nu are cum să nu vă placă!

Mai are rost să vă spun că eu chiar vă doresc un „Crăciun Liniştit”? Hai că vă spun, totuşi: Crăciun Liniştit :)

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Hai să zicem că nu îţi place Vunk

Institutul pentru Fericire angajează om care să ştie bine social media

15 comentarii

 1. vineri, 20 decembrie 2013, 14:17

  Mno, daca incepea concursul acum doua zile, castigam detasat! Am stat doua zile fara facebook, twitter, etc. pentru ca….gues what?? Uitai sa platesc abonamentul si cand mi-am adus aminte nu mai aveam cu ce pentru ca am baut banii :))) Cert este ca am supravietuit si cred ca fac fata dar….aplicatia este numai pentru cei ce detin un abonament/ cartela Vodafone? :D

  Răspunde
  • vineri, 20 decembrie 2013, 14:18

   Guess what* scuze….foamea!! :)

   Răspunde
  • vineri, 20 decembrie 2013, 19:48

   Nu fi tu așa sigură, mai sunt și alții :D .Multă sănătate

   Răspunde
 2. vineri, 20 decembrie 2013, 15:26

  Pai daca nu am net pe mobil (ca nu vreau, nu ca nu poate) nu inseamna ca sunt deja castigator? M-as baga si la concurs, dar daca n-am… In vacanta nici la mobil nu prea raspund, dar sa mai si stau pe net :)) Anul asta fac o exceptie si-mi iau laptop-ul cu mine. Nu ca sa stau pe el in loc de partie, dar am promis cuiva ca postez niste articole si imagini :) Spor!

  Răspunde
 3. vineri, 20 decembrie 2013, 19:50

  Pe Orange, merge? :D .Multă sănătate

  Răspunde
 4. sâmbătă, 21 decembrie 2013, 03:31

  Cristi: 12 ian 2014 :)

  Dar cum oferi premii după 5 i anuarie, dacă pozele le primești după 12?

  Păcat că în aplicație nu scrie și data… Adică pot începe acum și să las telefonul cu aplicația deschisă până la crăciun ?

  Răspunde
  • sâmbătă, 21 decembrie 2013, 03:33

   dacă stau bine să mă gândesc, cred că trebuia să fie 2 ianuarie 2014 data la care să înceapă trimiterea screenshot-urilor

   Răspunde
   • sâmbătă, 21 decembrie 2013, 08:07

    Evidamont ca este vorba despre 2 ianuarie, merci, am modificat. Ce sa fac si eu, intrasem in spiritul sarbatorilor prea devreme… :))

    Răspunde
    • sâmbătă, 21 decembrie 2013, 13:57

     Da, clar ai intrat în sărbătoare fiindcă ai uitat să corectezi și anul… :D

     Răspunde
 5. sâmbătă, 21 decembrie 2013, 14:15

  … pai eu aveam de gand sa ma duc Luni sa reziliez optiunea de trafic de date pe smartphon dar atunci cum mai fac dovada ca am stat fara net ?
  Pentru ca n-am gasit raspuns la acesta dilema hamletiana :) ma consider castigator.

  Răspunde
 6. duminică, 22 decembrie 2013, 18:29

  Stii ca imi plac concursurile :)

  Răspunde
 7. luni, 23 decembrie 2013, 23:07

  Oricat as vrea eu sa stau linistita de Sarbatori… n-am incotro. Pregatim ceva fain de tot… asa ca taman in noaptea de Revelion voi fi pe baricade. :D

  Răspunde
 8. miercuri, 25 decembrie 2013, 08:04

  M-am bagat cu http://www.staupenet.ro/de-sarbatori-stau-mai-putin-pe-net.html. Voi adauga „dovada” in articol :) Craciun linistit, Cristi

  Răspunde
 9. miercuri, 25 decembrie 2013, 10:40

  Mie nu mi-a mers – pasamite al meu Samsung Galaxy S II nu e supported :>
  Drept care, pe net fiind de sarbaUtori, iti & va urez aici Craciun voios :)

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *