Căutăm doi bloggeri prieteni care să meargă într-un city break în Cipru

Pe scurt: doi bloggeri o să meargă într-un city break oferit de Paravion, despre care Remus Vişan, Managing Director Paravion.ro, spune cam aşa: „Doar atât vă dezvăluim: kite surfing, taverne şi muuulte cocktailuri. Vă aştept cu drag în city break-ul Paravion din Cipru!” :D

Pe lung: este o campanie-provocare-test (spuneţi-i cum vreţi) prin care un blogger alege un alt blogger şi îi zice – pe româneşte – „colega, ia hai să tragem noi o fugă până în Cipru să facem să ne fie bine să nu ne fie rău” :)) Serios, este prima campanie de acest gen pe care o derulăm prin Blogal Initiative şi prin care încurajăm să se formeze un cuplu de prieteni bloggeri care să meargă împreună pe malurile cipriote.

Am gândit acest mecanism – mulţumim Paravion pentru că l-aţi acceptat :) – pentru că vrem mereu şi mereu să vă adresăm provocări noi şi să schimbăm un pic paradigma după care vă desfăşuraţi, ca bloggeri, activitatea. Şi, fireşte, să vă scoatem un pic din zona de confort, căci am credinţa fermă că doar ieşirea masivă din această zonă de confort poate aduce progresul 2.o!

Mecanismul este unul simplu: un blogger scrie pe blogul său conform briefului şi nominalizează un alt blogger cu care vrea să meargă în city break în Cipru. Bloggerul nominalizat trebuie să scrie, la rândul său, pe blogul lui, răspunzând astfel, provocării. Drept pentru care cuplul format din cei doi prea-minunaţi bloggeri doritori de plajă cipriotă intră în competiţie :D Detalii găsiţi pe site, eu v-am spus doar în mare.

Hai să vă spun şi de ce cred că merită să participaţi în această campanie. Pe puncte, să fim organizaţi

1. Premiul, fireşte. Adică un city break în Cipru, în condiţiile spuse de domnul Vişan mai sus (başca alte surprize, mi se şopteşte în cască…) este într-un mare fel, desigur.

2. Punctele Blogal Initiative pe care le primeşte câştigătorul şi cu care poate să îşi achiziţioneze produsele din Gift Shop.

3. Distracţia de a merge împreună cu un blogger care îţi place la o ispravă care îţi place :) Pe bune, ştiţi că sunt mare fan al aducerii fiinţei onlineene în offline. Pentru că, nu-i aşa, berea se bea cu persoana în faţă nu cu url-ul :)

4. Arătaţi că bloggerii pot, ştiu şi vor să răspundă unor provocări care îi scot din zona lor de confort tastaturistă, ca să zic aşa. Adică, altfel spus, chiar faceţi un serviciu ideii de blogosferă în ochii brandurilor. Unul mic, nu vă încordaţi muşchii prea tare :)) Dar unul imens, trust me!

5. Vă dovediţi vouă înşivă că puteţi să faceţi faţă acestei provocări. Ceea ce,dragilor, este, uneori, cel mai frumos cadou pe care vi-l puteţi face :)

No bun. Succes maxim! Şi la muncăăăăăăăăăăăă!

Pardon, mai este ceva. Ia uitaţi-vă la pozele de mai jos. Ca să înţelegeţi unde o să ajungeţi cei care participaţi la campanie şi unde nu o să ajungeţi cei care nu participaţi :))

Flower Cove

 

Cipru (3)

 

Cipru (7) (Medium)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Căutăm doi bloggeri prieteni care să meargă într-un city break în Cipru”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.