Tu cum încurajezi echipa României la Jocurile Olimpice?

Vă spuneam cu ceva vreme în urmă că m-am decis să devin suporter optimist al naționalei. Și mă țin de promisiune :) Iar acum vă invit să încurajați și voi, pe blogurile voastre, echipa României care va participa la Jocurile Olimpice e la Londra. Cu câteva precizări.

1. Premiul pentru această campanie este unul simbolic. Dar teribil de fain: vei lua parte la ceremonia de arborare a drapelului JO 2012 la Ambasada Marii Britanii din București. Este o onoare să poți participa la un astfel de moment. O amintire extraordinară :)

2. Ambasada Marii Britanii la București a decis să aibă încredere în blogosfera românească pentru promovarea acestui eveniment. Aș vrea să înțelegeți, cât mai mulți dintre voi, acest lucru și să apreciați extraordinara deschidere ca atare și să scrieți :)

3. Puteți scrie și dacă nu o să participați, din diferite pricini, la eveniment. Doar să arătați că sunteți receptivi la astfel de provocări :)

Vă mulțumesc :)

4 comentarii la “Tu cum încurajezi echipa României la Jocurile Olimpice?

 1. Corson Răspunde

  Eu unul o incurajez si o sustin activ ignorind-o.

  Am observat ca romanul da maxim de randament cind nu-l bagi in seama si-l lasi sa-si vada de treaba. Cind te apuci sa-l cati in coarne, sa-l firitisesti sau chiar sa-il intrebi de sanatate, odata se simte important, se umfla geaca pe el si incepe sa-ti povesteasca ce crede despre teoria relativitatii generalizate, despre Atlantida, copilarie, cresterea albinelor… Va retin, sau mai aveti citeva ore libere?

 2. LauraDZ Răspunde

  Frumoasa initiativa, ma voi alatura si eu blogger-ilor care sustin echipa nationala, cu sau fara arborarea drapelului :p

 3. Calin Andreea Daniela Răspunde

  of! am si uitat ce ti-am promis! acum ma apuc de treaba, dar stii tu ce -am vorbit :d

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: