28.04.2017

Tu cum încurajezi echipa României la Jocurile Olimpice?

Vă spuneam cu ceva vreme în urmă că m-am decis să devin suporter optimist al naționalei. Și mă țin de promisiune :) Iar acum vă invit să încurajați și voi, pe blogurile voastre, echipa României care va participa la Jocurile Olimpice e la Londra. Cu câteva precizări.

1. Premiul pentru această campanie este unul simbolic. Dar teribil de fain: vei lua parte la ceremonia de arborare a drapelului JO 2012 la Ambasada Marii Britanii din București. Este o onoare să poți participa la un astfel de moment. O amintire extraordinară :)

2. Ambasada Marii Britanii la București a decis să aibă încredere în blogosfera românească pentru promovarea acestui eveniment. Aș vrea să înțelegeți, cât mai mulți dintre voi, acest lucru și să apreciați extraordinara deschidere ca atare și să scrieți :)

3. Puteți scrie și dacă nu o să participați, din diferite pricini, la eveniment. Doar să arătați că sunteți receptivi la astfel de provocări :)

Vă mulțumesc :)

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Groapa din fața porții fiecăruia dintre noi

Dacă ar fi să reproșez un singur lucru blogosferei…

4 comentarii

 1. Corson
  miercuri, 11 aprilie 2012, 10:41

  Eu unul o incurajez si o sustin activ ignorind-o.

  Am observat ca romanul da maxim de randament cind nu-l bagi in seama si-l lasi sa-si vada de treaba. Cind te apuci sa-l cati in coarne, sa-l firitisesti sau chiar sa-il intrebi de sanatate, odata se simte important, se umfla geaca pe el si incepe sa-ti povesteasca ce crede despre teoria relativitatii generalizate, despre Atlantida, copilarie, cresterea albinelor… Va retin, sau mai aveti citeva ore libere?

  Răspunde
 2. miercuri, 11 aprilie 2012, 12:48

  Frumoasa initiativa, ma voi alatura si eu blogger-ilor care sustin echipa nationala, cu sau fara arborarea drapelului :p

  Răspunde
 3. joi, 12 aprilie 2012, 09:56

  of! am si uitat ce ti-am promis! acum ma apuc de treaba, dar stii tu ce -am vorbit :d

  Răspunde
 4. luni, 16 aprilie 2012, 07:01

  […] O iniţiativă foarte frumoasă de susţinere a echipei României la Jocurile Olimpice, cu premii ac… Prima iubire: traducerile. A doua: sociologia. "Pariziancă" de sapte ani deja, Alina crede cu […]

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *