O recenzie de carte pe blog contra 15 minute de voluntariat

Apreciez din toată ființa mea 2.0 inițiativa celor de la Editura ALL (bine, dacă sursele mele interne nu mă dezinformează, bag sama că e vorba despre Loredana și despre Mario aici :D) care lansează o ofertă de nerefuzat, zic eu, pentru bloggeri, după cum puteți vedea mai jos, în copy/paste-ul pe care îl prestez cu mare bucurie :)

”În perioada 23 ianuarie – 16 martie noi punem gratuit la dispoziţia bloggerilor orice carte de pe www.all.ro. Ei trebuie să o citească şi să îşi scrie părerea despre carte pe blogul personal. Fiecare recenzie valorează 15 minute de voluntariat ce va fi realizat de către echipa ALL pentru un centru ales de bloggeri. Fiecare comentariu referitor la carte sau la campanie, dat la postul cu recenzia, adaugă încă 3 minute de lucru.”

Declar public că susțin cu un mare angajament campania și că mă angajez să dau de lucru voluntarilor Editurii ALL pentru cel puțin 1 oră în perioada campaniei :D

6 comentarii la “O recenzie de carte pe blog contra 15 minute de voluntariat

 1. Lexa Reply

  Eu sunt pentru, sa stii! Mi-am si ales cartea, si anume AGENTUL AMERICAN. VIATA MEA IN CIA (de Richard Holm). Mai trebuie doar sa ii anunt, sa vad cum intru in posesia cartii.

 2. Valentina Reply

  Foarte frumoasa campania, foarte greu de ales cartea :P

 3. Chinezu Reply

  @Lexa@Valentina
  Anuntati si voi pe unde puteti despre intiativa asta. Pentru ca e prea frumoasa ca sa nu auda cat mai multa lume :)

 4. Valentina Reply

  hih, am programat deja o postare pe blog in care vorbesc despre initiativa :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.