Câteva cuvinte despre întâlnirea mea cu Virgil Ianţu

Cu mai bine de un an în urmă, o prietenă care îl ştie bine pe Ianţu mi-a spus că mi-ar plăcea de el dacă aş sta de vorbă la o bere. Pentru că „aveţi tare multe în comun„, aşa mi-a spus ea. Atunci mi-au trecut pe lângă urechi vorbele ei, căci, fireşte, ce treabă să am eu cu Virgil Ianţu? Cam cum s-ar putea întâlni lumile noastre?

Ei bine, uite că s-au întâlnit. Şi mi-am adus aminte de ce mi-a spus prietena cu pricina. Căci mi-a plăcut de Virgil. Fără să beau berea aia, pe care o trec la proiecte viitoare :D

Hai să mă şi citez un pic cu un mic fragment din ce am scris pe secţiunea specială a emisiunii de pe acest prea-frumos blog:

Ce v-aş putea spune eu despre Virgil Ianţu şi voi să nu prea ştiţi? E greu, vă daţi seama, Virgil este unul din brandurile cele mai bine înfipte în “insectarul” branduistic de pe la noi.

Vă voi spune, totuşi, că m-a gâtuit emoţia când l-am auzit vorbind despre un anumit profesor. Pentru că l-am văzut şi pe el lovit dur în coracon de amintirea unui om care l-a marcat profund şi la care se gândeşte mereu şi mereu cu mare dragoste şi teribil respect…

În seara aceasta, de la 22.00, la Brandu’ lu’ Chinezu’pe Look TV, ediţie specială cu Virgil Ianţu.

Virgil-Iantu-la-Braandu-lu-Chinezu

7 comentarii la “Câteva cuvinte despre întâlnirea mea cu Virgil Ianţu

 1. Galul Răspunde

  Si mie imi place. Sunt curios daca au fost intrebari despre masonerie, pentru ca asa stiu, ca e mason. N-am decat sa urmaresc emisiunea.

  • Cristian China Birta Răspunde

   Bre, daca doar pentru atata te uiti, iti spun eu direct: nu o face :)) Caci nu am vorbit despre masonerie dintr-un motiv extrem de simplu: nu ma intereseaza acest aspect al vietii cuiva :D

 2. Galul Răspunde

  Aşa deci? Bine că m-am uitat la toate ediţiile de până acum. NO, nu-i nimic, că la zece mă culc. :-)))) :-)))) Eram curios doar. Până la urmă nu şi-a făcut un brand din această calitate , discretă. Merci.

 3. Galul Răspunde

  Trebuia să mă prind, pt că ai scris la un momentdat că discuţiile despre acest aspect ţi se par un subiect bătrânicios. Dar lăsând asta deoparte, m-am gândit, şi am tot ezitat să zic să nu par că dau sfaturi, că ar fi tare ca ultima sau penultima întrebare către invitat să fie pusă de cititorii bloguluoi (ar promova şi la tv -nu că ar trebui neaparat- blogul şi calitatea de blogger). Pe secţiunea Brandul… cititorii pot propune întrebări, iar la momentul potrivit: „Şi acum o întrebare de la cititorii mei…”.

 4. Hapi Răspunde

  Imi pare schimbat in poze….si-ti spun sincer, nu stiam ca el canta. O sa ma uit.
  Succes!
  Si felicitari

 5. georgiana ene Răspunde

  am vazut si mi-a placut. mai ales partea cu regretatul Tocilescu. vorba lui: m-a atins si m-a minunat!

 6. gabi Răspunde

  Din pacate am reusit sa vad doar putin din emisiune azi in reluare. Cand povestea de madrigal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: