Câteva cuvinte despre întâlnirea mea cu Virgil Ianţu

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Cu mai bine de un an în urmă, o prietenă care îl ştie bine pe Ianţu mi-a spus că mi-ar plăcea de el dacă aş sta de vorbă la o bere. Pentru că „aveţi tare multe în comun„, aşa mi-a spus ea. Atunci mi-au trecut pe lângă urechi vorbele ei, căci, fireşte, ce treabă să am eu cu Virgil Ianţu? Cam cum s-ar putea întâlni lumile noastre?

Ei bine, uite că s-au întâlnit. Şi mi-am adus aminte de ce mi-a spus prietena cu pricina. Căci mi-a plăcut de Virgil. Fără să beau berea aia, pe care o trec la proiecte viitoare :D

Hai să mă şi citez un pic cu un mic fragment din ce am scris pe secţiunea specială a emisiunii de pe acest prea-frumos blog:

Ce v-aş putea spune eu despre Virgil Ianţu şi voi să nu prea ştiţi? E greu, vă daţi seama, Virgil este unul din brandurile cele mai bine înfipte în “insectarul” branduistic de pe la noi.

Vă voi spune, totuşi, că m-a gâtuit emoţia când l-am auzit vorbind despre un anumit profesor. Pentru că l-am văzut şi pe el lovit dur în coracon de amintirea unui om care l-a marcat profund şi la care se gândeşte mereu şi mereu cu mare dragoste şi teribil respect…

În seara aceasta, de la 22.00, la Brandu’ lu’ Chinezu’pe Look TV, ediţie specială cu Virgil Ianţu.

Virgil-Iantu-la-Braandu-lu-Chinezu

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “Câteva cuvinte despre întâlnirea mea cu Virgil Ianţu”

  1. Aşa deci? Bine că m-am uitat la toate ediţiile de până acum. NO, nu-i nimic, că la zece mă culc. :-)))) :-)))) Eram curios doar. Până la urmă nu şi-a făcut un brand din această calitate , discretă. Merci.

  2. Trebuia să mă prind, pt că ai scris la un momentdat că discuţiile despre acest aspect ţi se par un subiect bătrânicios. Dar lăsând asta deoparte, m-am gândit, şi am tot ezitat să zic să nu par că dau sfaturi, că ar fi tare ca ultima sau penultima întrebare către invitat să fie pusă de cititorii bloguluoi (ar promova şi la tv -nu că ar trebui neaparat- blogul şi calitatea de blogger). Pe secţiunea Brandul… cititorii pot propune întrebări, iar la momentul potrivit: „Şi acum o întrebare de la cititorii mei…”.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)