Înregistrarea emisiunii cu Magda Catone şi cu Dan Pârvu

Dragilor,

A fost o zi istorică pentru mine. Prima ediţie ever a emisiunii Brandu’ lu’ Chinezu’. Vă daţi seama că am urmărit-o cu emoţie, deşi o ştiam cap caadă :)) Dar, vorba aia, parcă altfel o vezi pe TV, transmisă pe post, decât pe laptop doar tu cu încă vreo 5.

Au fost şi lucruri care nu mi-au plăcut. Şi pe care le vom corecta pe parcurs. Dar, per total, sunt destul de raţional ca să văd că sunt chiar bun :D (#aroganta).

Mulţumesc tuturor celor care mi-au dat feedback, în special în ceea ce priveşte lucrurile care trebuie îmbunătăţite. Voi ţine cont de toate sugestiile şi o să le discut cu echipa să facem să fie bine să nu fie rău :)

Aveţi mai jos înregistrarea primei ediţii. În care i-am avut invitaţi pe Magda Catone şi pe Dan Pârvu. Dacă aveţi păreri, critici, observaţii, vă rog să le ziceţi în comentarii sau pe mailul branduluchinezu at chinezu.eu, hai merci, sunteţi nişte simpatici :D

6 comentarii la “Înregistrarea emisiunii cu Magda Catone şi cu Dan Pârvu

  1. Galul Răspunde

    Sincere felicitari, si la mai mare. O sugestie:tare frumoase ar fi niste insigne de pus in piept, cu grafica Brandu` lu` Chinezu`, care sa fie daruite invitatilor (se pot da si retroactiv), membrilor echipei de productie si altora (aici ma includ si eu, ca unul ce am venit cu ideea).

  2. laptop Răspunde

    hm, eu am vazut-o pe laptop, ma ardea procesorul dar asta e, am rezistat pana la capat :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: