Interviu cu doctorul Alin Popescu, vineri, 27 septembrie, ora 22.00, Look TV

Later edit: Mai jos aveţi înregistrarea emisiunii. Vizionare plăcută :)


——————-
Am o istorie lungă cu simpaticul doctor Alin Popescu. Aşa că nu mi-a fost deloc greu să fac interviul cu el. A fost de parcă m-aş fi întâlnit cu un prieten şi am fi discutat despre una, alta :)

Pe Alin l-am cunoscut în calitatea sa de medic al Federaţiei Române de Rugby. Apoi, când am avut probleme cu genunchiul, am apelat la el, aşa cum, de altfel (urma să aflu :D), au făcut-o mulţi alţi amici. Este un tip carismatic, care are vorba la el, cum s-ar zice, şi care nu se sfieşte să le spună pe bune.

Am vorbit cu el despre nutriţie şi alimentaţie (aici e bun el), despre rugby, despre bere (este secretarul Centrului de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție), despre familie şi despre multe altele.

În seara asta, de la 22.oo, pe Look TV, doctorul Alin Popescu, un invitat numai bun pentru o seară de vineri, vă garantez :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Interviu cu doctorul Alin Popescu, vineri, 27 septembrie, ora 22.00, Look TV”

  1. Si pe mine m-a ajutat sa imi dau seama de ce genunchiul nu mai era prietenul meu. In timpul consultatiilor il cautau oameni care auzisera de el si tuturor le-a dat cate un sfat bun, cu calm si simtul umorului.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)