Interviu cu compozitorul Dan Pârvu, luni 23 septembrie

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Later edit: Aveţi mai jos înregistrarea integrală a emisiunii de luni, 23 septembrie, cu Magda Catone şi Dan Pârvu.

———————————-

O să filmăm mâine cu Dan Pârvu„, îmi spune Codruţa, producătoarea. „Nu ştiu cine e„, îi răspund eu, semeţ membru al imensului grup de români care nu au avut de unde/nu au ştiut să caute/nu au vrut să ştie/s-au blegit din te miri ce motive/au renunţat la a mai descoperi frumosul din jurul lor/ etc. etc. etc.

Mi-a dat documentarea despre Dan. Şi am început să citesc. Şi, pe măsură ce parcurgeam acele rânduri, mă apuca ruşinea. Pentru că înţelegeam, cu fiecare rând citit, că nu doar lumea asta care ne înconjoară este de vină că noi nu mai reuşim să vedem frumosul din oameni şi oamenii frumoşi, ci şi noi, fiecare dintre noi, care, la un moment dat, nu doar că am renunţat să căutăm şi altceva decât ni se dă de-a gata, ci că şi înghiţim orice pe nerăsuflate şi considerăm acele orice-uri ca fiind normalitate.

Şi mergem înainte, crestându-ne aceste orice-uri pe retină, pe creier şi pe suflet şi uităm că nu orice poate fi pentru oricine şi că nu despre oricine se poate spune orice.

Da, mi-a fost ruşine că nu auzisem până atunci de Dan Pârvu. Da, mi-a fost ruşine că nici măcar nu mă interesase să aud despre el. Da, mi-a fost ruşine că abia acum m-am prins ruşinea.

Dar am învăţat o lecţie. Enormă: oamenii frumoşi sunt cei care reuşesc să facă lumea mai frumoasă.

Şi am luat atunci decizia să caut aceşti oameni frumoşi şi să lupt pentru dreptul lor nu doar de a fi frumoşi, ci de a face lumea mai frumoasă. Şi să fac în aşa fel încât să fie din ce în ce mai puţini membri ai  imensului grup de români care nu au avut de unde/nu au ştiut să caute/nu au vrut să ştie/s-au blegit din te miri ce motive/au renunţat la a mai descoperi frumosul din jurul lor/ etc. etc. etc.

Interviul cu Dan Pârvu îl puteţi vedea în seara aceasta, la Brandu’ lu’ Chinezu’, pe Look TV, de pe la 22 şi un pic, imediat după interviul cu Magda Catone.

dan parvu

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Interviu cu compozitorul Dan Pârvu, luni 23 septembrie”

 1. Mi-au placut amandoua interviuri. Io cred ca ai dreptate cand ai spus ca echipa din spate conteaza enorm, ca ase l-am auzit sipe Cabral ca spunea. Deci in primul rand ti-au fost alesi pt interviu doi oameni … mai mult decat super (norocul incepatorului). Ioi, sa nu uit, ii obligatoriu sa fii in camese ?
  Primul interviu a venit la tanc ca ne-a adus aminte in ce directie mergem daca actorii traiesc din mila celor care ne conduc.
  In interviul cu Dan Parvu, as fi vrut sa scoti ceva mai mult de la el, sa arate roamnilor (nu sa se laude) ca se poate sa ajungi sus de tot daca mergi treapta cu treapta, daca crezi si iti place ceea ce faci, mai multe detalii despre cum a ajuns la acel premiu.
  Deci pe viitor astept de la tine sa-i descosi mai mult pe invitati. Sterge tot ce stii despre ei in momentul in care incepi interviul si considera ca esti un simplu om de pe strada si vrei sa afli mai multe despre ei.
  Mi-o placut ca ai fost relaxat.
  Daca aimi mai aduc aminte ceva, normal ca vin si completez.
  Pe maine seara !

 2. Ti-am urmarit prima emisiune Chinezule si nu imi pare rau ca am lasat alte 100 de chestii care „trebuiau” facute ca sa te urmaresc. Mie imi place sa descopar si sa explorez multe chestii si uite ca in seara asta am descoperit 2 oameni frumosi si valorosi. De aceea te felicit pentru demersul tau si cred ca o sa albesti la aceasta emisiune dar in sensul ca pana ai sa albesti tu (ceea ce o sa se intample peste muuuuult timp) o sa tot ai de descoperit si prezentat oameni frumosi. Sunt atat de multi incat nu cred ca ai sa te plictisesti.

  In alta ordine de idei, oameni frumosi sunt multi iar obisnuinta de a-i vedea si descoperi cred ca tine de antrenament.

  PS. Nici eu nu stiam de Dan Parvu dar uite ca acum sunt mai desteapta cu o ora.

  La cat mai multe emisiuni si la audienta pe masura.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)