Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Interviu cu Şerban Pavlu, marţi 8 oct, ora 22.00, Look TV

Later edit: Aveţi mai jos înregistrarea integrală a emisiunii. Enjoy :)

Mi-a plăcut foarte mult cum l-a jucat pe Coriolan, nebunul din “Nunta mută”. Apoi l-am văzut în “Tatăl fantomă”, apoi în “Toată lumea din familia mea”, şi aştept să îl văd în “Sunt o babă comunistă” şi “Roxeanne”. În “În puii mei” nu l-am văzut, recunosc. Despre Şerban Pavlu vorbesc, v-aţi prins :)

Am filmat la TNB, printre schele, scule şi muncitori care alergau de colo colo. Vă spun asta ca să înţelegeţi că fac o paralelă între ce face Şerban – multă muncă pe multe fronturi – şi ce se întâmplă acum la TNB :)

Am vorbit despre ce face el în “În Puii mei”, despre film, teatru, despre noua generaţie de actori versus vechea generaţie, mai multe. Mult prea multe pentru a vi le spune aici, aşa că vă invit să vedeţi emisiunea.

În seara aceasta, de la 22.00, pe Look TV şi pe internet la http://looktv.ro/live.

Serban Pavlu la Brandu lu Chinezu

Un comentariu la “Interviu cu Şerban Pavlu, marţi 8 oct, ora 22.00, Look TV

  1. georgiana ene Reply

    Serban Pavlu este un actor foarte bun. Abia astept sa-l vad in afara scenei, diseara.
    Ultima data l-am vazut pe scena de la Green, in piesa Zi ca-i bine, piesa care a fost premiata la Gala Hop in 2001 si aplaudata la Ideo ideis 2013.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.