Săptămâna bloggerului chibzuit – Jurnal, zilele 6 şi 7

Hai că am ajuns la finalul experimentului meu de 7 zile numit “Săptămâna bloggerului chibzuit“. Încă nu vă prezint centralizarea cheltuielilor şi nici concluziile mele proprii şi personale (care, de altfel, sunt foarte interesante…) căci am a cugeta un pic asupra lor. Vă raportez doar cât am cheltuit sâmbătă şi duminică. Cu menţiunea că sămbătă am fost toată ziua la Sibiu, iar duminică pe la amiază am plecat către Bucureşti.

Hai să vă dau întâi tabelul cu zilele aceste două şi apoi mai povestim. Căci am a vă provoca să îmi ziceţi oarece :D

tabel 6 7

Corect ar fi să cuplez tabelul de mai sus cu cel de vineri, căci şi ziua de vineri se pune tot la capitolul pe care hai să îl numim generic Cibinfest, căci vineri dimineaţa am plecat spre Sibiu. Aşa că, pornind de la cheltuielile mele din aceste trei zile, vă propun să discutăm despre gestionarea finanţelor personale când este vorba despre plecat la un eveniment în alt oraş.

În cele trei zile, de vineri dimineaţa până duminică seara, am cheltuit un total de 153,95 lei. Dar, căci vorbim aici de un mare „dar”, este foarte important să precizez că aceste cheltuieli au fost cele de – cum să le zic eu? – buzunar. Căci, după cum vedeţi, drumul Bucureşti – Sibiu şi retur nu a fost trecut la cheltuieli (am fost cu cineva în delegaţie, aşa că pot trece asta la capitolul făcut de cinste :D), nici cazarea (asigurată de organizatori) şi nici berile pe care le-am băut în cadrul festivalului (asigurate tot de organizatori). Adică am trecut acolo doar cheltuielile, după cum ziceam, de buzunar.

E mult, e puţin? Nu ştiu… Căci tocmai de aceea am făcut acest experiement. Ca să lucrez aplicat pe finanţele personale şi să trag după aceea nişte concluzii…

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Săptămâna bloggerului chibzuit – Jurnal, zilele 6 şi 7”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)