Încă un moment istoric pentru blogosfera românească

Later edit: Pentru că unii sunteţi din alt film, ţin să precizez că ceea ce facem pentru promovarea acestui eveniment este pro bono. Pentru că vrem şi pentru că putem! Daţi un google să înţelegeţi ce înseamnă, triştilor :D

……………………………..

Unii veţi spune că iar exagerez, că iar văd chestiile faine care se întâmplă, în loc să văd  – aşa cum, din păcate, faceţi mulţi dintre voi – doar urâtul din această mult mai frumoasă decât credeţi lume 2.0. Unii veţi spune că iar găsesc prilej să mă laud, ceea ce, fireşte, fac, pentru că am cu ce şi pentru că – ştiţi vorba mea – dacă nu te lauzi tu, relax, că nu o să te laude nimeni altcineva. Iar unii veţi spune că e interesantă chestiunea, dar nu e istorică, dă-o-n leprechaunul ei de treabă. Treaba voastră ce credeţi, pentru mine tot istorică rămâne. Nu în sensul gen bătălia de la Podul Înalt, ci în sensul că este o premieră şi că – din nou arogant cum mă ştiţi – joc un rol foarte important în isprava asta.

Poate mai ţineţi minte că v-am mai spus despre alte momente pe care le-am considerat istorice. Faptul că steagul Jocurilor Olimpice a fost înălţat la Ambasada Marii Britanii din Bucureşti de către o bloggeriţă a fost unul din aceste momente istorice. Faptul că am avut, pentru prima oară ever, „Blogger european„, ispravă realizată în colaborare cu Reprezentanţa Comisiei Europene în România, a fost un alt moment teribil de important pentru blogosfera noastră. În aceeaşi linie de colaborări „insitituţionale”, daca vreţi, vă raportez şi isprava de mai jos.

Fii blogger oficial la St. Patricks Day” este numele campaniei pentru promovarea evenimentului cu pricina. Pe care o realizăm în colaborare cu Ambasada Irlandei şi cu sprijnul Guinness. Mi-ar părea foarte rău să vi se pară puţin lucru că cei de la Ambasada Irlandei au decis să aibă încredere în blogosfera românească şi să promoveze prin intermediul Blogal Initiative (dar nu numai) acest eveniment. Căci nu este puţin lucru, nu este deloc.

Aş fi foarte bucuros dacă aş vedea reacţia blogosferei româneşti la acest gest de deschidere din partea Ambasadei Irlandei. Să văd o reacţie frumoasă, care să arate că blogosfera noastră este aşa cum cred eu, nu cum spun alţii, adică frumoasă şi înţelegându-şi rostul său în această lume modernă :)

Aşa că rugămintea mea este să scrieţi despre acest eveniment, să îl promovaţi cât puteţi de bine, chiar dacă nu participaţi la campanie. Şi v-aş ruga să îmi spuneţi unde aţi scris, ca să pot centraliza pentru a arăta partenerilor de la Ambasada Irlandei  – repet – ce faină e blogosfera noatră atunci când vrea!

parada-st-patricks-day

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

12 thoughts on “Încă un moment istoric pentru blogosfera românească”

  1. Si eu mi-am trasat cateva idei si am sa scriu pentru ca mi se pare foarte tare treaba asta. Iar posibilitatea de a fi acolo chiar este ceva special.

    In general bloggerii „mici” pornesc de la ideea gresita ca „sunt atatia mai buni ca mine si nu are sens sa scriu”.

  2. Pingback: St. Patrick's Day Festival la București

  3. o să ai un articol și de la mine. patrick.s day este una dintre marile și ascunsele mele dorințe, chiar dacă aș vrea să se petreacă prin irlanda. pentru că acolo e spiritul … verde cu adevărat. nu particip la campanie, dar asta nu înseamnă că nu pot să scriu de pildă de primul peu patrick.s dat petrecut in live blogging cu gabriela cimpoca. :)

  4. Pingback: green day, patrick daypsi-words | psi-words

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)