Cum l-am trollat pe Toma Nicolau

Am o grămadă de lucruri să vă spun despre excepţionala ispravă Timişoara Brands Tour. Mai ales că, din pricini care au ţinut de programul încărcat şi de, mai ales, aleasă simţire de bine alături de tovarăşii cu pricina :D, nu am apucat să scriu în timpul „expediţiei”. Dar o să o fac cât de des pot în zilele următoare.

Încep prin a vă raporta cum l-am trollat pe Toma Nicolau. Ca băieţii, fireşte :D Eram la Arsenal Park, în ultima etapă a călătorie noastre. Iar Alex cu Laur, doi tovarăşi de mega angajament de la Aventuria, au organizat o competiţie pentru biciclete. Soarta crudă şi nemiloasă a făcut ca eu să pic în aceeaşi echipă cu Toma. De parcă nu eram sătul de el, căci organizatoarele Oltea şi Cristina m-au pus să împart camera cu el toate aceste zile… Aşa că mă înţelegeţi şi pe mine că în momentul în care am văzut că „IAR TOMAAAA?!” am cedat psihic. Şi am executat prestaţia despre care vă povestesc mai jos.

Exerciţiul cu bicicleta era cam aşa: Toma pe bicicleta din faţă, eu pe bicicleta din spate, între biciclete o coardă, pe coardă o doză de Timişoreana. Noi trebuia să pedalăm în aşa fel încât doza să nu atingă pământul, caz în care eram depunctaţi. Trebuie să mai spunem că trebuia să ne deplasăm printre nişte jaloane şi că traseul era în pantă (la coborâre), în rampă (la urcare). Şi am pornit…

Am fost ca fulgerul la coborâre, am rupt în două traseul, am jalonat de parcă era etapă de Cupă Mondială, iar la urcare am dat pedale la greu, ce să mai, eram pe cai mari, cum ar veni! Asta până cam cu vreo 5 m înainte de finish, când am început să strig la Toma „hai, mai repede, pedalează mai tare!”, un fel de motivaţional, gen. Doar că, în timp ce îl motival verbal, eu eram cu frâna trasă… Să îl fi văzut pe săracul Toma cum încerca să urnească cele două biciclete, greutatea mea impozantă de vreo 95 de kile şi frâna mea trasă la maximum =)) Era ridicat în picioare şi asuda la greu. Iar în momentul în care şi-a dat seama că se speteşte degeaba a trântit bicicleta pe jos, predând armele :)) Am terminat şi noi cursa, desigur, după vreo 7 minute când am reuşit să ne oprim din râs :))

Spre cinstea organizatorilor, Toma a primit un premiu după această ispravă. Căci, fără putinţă de tăgadă, a fost cel care a muncit cel mai mult în acea competiţie… :))

timisoara-brands-tour-ziua-4-38 (Medium)

timisoara-brands-tour-ziua-4-31

Foto: Dragoş Asaftei

Articol care face parte din seria pe care o dedic evenimentului Timisoara Brands Tour, organizat de PRbeta cu sprijinul Primariei Municipiului Timisoara.

Branduri participante: TimișoreanaCramele RecașArsenal ParkBC Timba TimișoaraREC Universitatea de Vest Timișoara, ACS Poli Timișoara.

Parteneri de mobilitate: Peugeot România.

Parteneri: PRbeta, AventuriaAsociaţia Timișoara Capitală Culturală EuropeanăPorche TimișoaraAmvestRestaurant Belvedere.

Parteneri media: 24-FUNTion.

Timișoara Brands Tour este o franciză a Cluj Brands Tour, un concept marca TVdece.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

9 thoughts on “Cum l-am trollat pe Toma Nicolau”

  1. Educat cum sunt, am decis sa nu raspund la aceasta provocare parsiva de denigrare. S-aveti o zi buna, domnule China!

    PS: Dumnezeu e sus si le vede pe toate :))

  2. de mentionat ca toma a reusit sa treaca cu bicicleta de finish insa cronometrul s-a oprit doar dupa ce chinezu s-a adunat de pe jos dupa atita ris, a luat bicla pe umar si a trecut linia – moment surprins in poza

  3. Pingback: Vizită de lucru în Arsenal Park. Ocazie cu care am tras cu puşca. Bine rău! • Chinezu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.