Cum l-am trollat pe Toma Nicolau

Am o grămadă de lucruri să vă spun despre excepţionala ispravă Timişoara Brands Tour. Mai ales că, din pricini care au ţinut de programul încărcat şi de, mai ales, aleasă simţire de bine alături de tovarăşii cu pricina :D, nu am apucat să scriu în timpul „expediţiei”. Dar o să o fac cât de des pot în zilele următoare.

Încep prin a vă raporta cum l-am trollat pe Toma Nicolau. Ca băieţii, fireşte :D Eram la Arsenal Park, în ultima etapă a călătorie noastre. Iar Alex cu Laur, doi tovarăşi de mega angajament de la Aventuria, au organizat o competiţie pentru biciclete. Soarta crudă şi nemiloasă a făcut ca eu să pic în aceeaşi echipă cu Toma. De parcă nu eram sătul de el, căci organizatoarele Oltea şi Cristina m-au pus să împart camera cu el toate aceste zile… Aşa că mă înţelegeţi şi pe mine că în momentul în care am văzut că „IAR TOMAAAA?!” am cedat psihic. Şi am executat prestaţia despre care vă povestesc mai jos.

Exerciţiul cu bicicleta era cam aşa: Toma pe bicicleta din faţă, eu pe bicicleta din spate, între biciclete o coardă, pe coardă o doză de Timişoreana. Noi trebuia să pedalăm în aşa fel încât doza să nu atingă pământul, caz în care eram depunctaţi. Trebuie să mai spunem că trebuia să ne deplasăm printre nişte jaloane şi că traseul era în pantă (la coborâre), în rampă (la urcare). Şi am pornit…

Am fost ca fulgerul la coborâre, am rupt în două traseul, am jalonat de parcă era etapă de Cupă Mondială, iar la urcare am dat pedale la greu, ce să mai, eram pe cai mari, cum ar veni! Asta până cam cu vreo 5 m înainte de finish, când am început să strig la Toma „hai, mai repede, pedalează mai tare!”, un fel de motivaţional, gen. Doar că, în timp ce îl motival verbal, eu eram cu frâna trasă… Să îl fi văzut pe săracul Toma cum încerca să urnească cele două biciclete, greutatea mea impozantă de vreo 95 de kile şi frâna mea trasă la maximum =)) Era ridicat în picioare şi asuda la greu. Iar în momentul în care şi-a dat seama că se speteşte degeaba a trântit bicicleta pe jos, predând armele :)) Am terminat şi noi cursa, desigur, după vreo 7 minute când am reuşit să ne oprim din râs :))

Spre cinstea organizatorilor, Toma a primit un premiu după această ispravă. Căci, fără putinţă de tăgadă, a fost cel care a muncit cel mai mult în acea competiţie… :))

timisoara-brands-tour-ziua-4-38 (Medium)

timisoara-brands-tour-ziua-4-31

Foto: Dragoş Asaftei

Articol care face parte din seria pe care o dedic evenimentului Timisoara Brands Tour, organizat de PRbeta cu sprijinul Primariei Municipiului Timisoara.

Branduri participante: TimișoreanaCramele RecașArsenal ParkBC Timba TimișoaraREC Universitatea de Vest Timișoara, ACS Poli Timișoara.

Parteneri de mobilitate: Peugeot România.

Parteneri: PRbeta, AventuriaAsociaţia Timișoara Capitală Culturală EuropeanăPorche TimișoaraAmvestRestaurant Belvedere.

Parteneri media: 24-FUNTion.

Timișoara Brands Tour este o franciză a Cluj Brands Tour, un concept marca TVdece.

9 comentarii la “Cum l-am trollat pe Toma Nicolau

 1. Toma Răspunde

  Educat cum sunt, am decis sa nu raspund la aceasta provocare parsiva de denigrare. S-aveti o zi buna, domnule China!

  PS: Dumnezeu e sus si le vede pe toate :))

  • Cristian China Birta Răspunde

   Colegu, in loc sa imi multumesti ca te-am facut mare si ca fara efortul meu deplin nu ai fi primit premiu, uite care mi-e rasplata… =))

 2. alex Răspunde

  de mentionat ca toma a reusit sa treaca cu bicicleta de finish insa cronometrul s-a oprit doar dupa ce chinezu s-a adunat de pe jos dupa atita ris, a luat bicla pe umar si a trecut linia – moment surprins in poza

  • Cristian China Birta Răspunde

   Stimabile, lasa vrajeala! Toata lumea care a fost prezenta a vazut pixelul albastru de pe cronometrul tau? =))

 3. Valy Răspunde

  Frumos va sade!

 4. Sabina Cornovac Răspunde

  Vaiiii tocmai pe Toma v-ati gasit :))

 5. Natural Răspunde

  Ce trollat, ca e franat in toata regula :) Eu cred ca te-as fi sarbatorit cu doza pe post de sampanie :)))

 6. Ionut Răspunde

  Articolul asta mi-a facut ziua, vorba englezilor :))
  PS: Traiasca Timisoreana!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: