Un guest post care e music to my ear…

V-am spus că m-am distrat corespunzător la concertul pe care l-am susținut alături de Electric Fence. Mă rog, mai mult ei decât eu, dar no, dacă eram pe afiș :D Și acuma am ocazia prilejului de a găzdui un guest-post al tovarășului Toma Nicolau, cel care a început seria Rock and Blog, o idee foarte mișto a trupei cu pricina. Vă las să citiți mai jos invidia care răzbate din rândurile sale… :D

Cred că băieţii ăia de la Maroon 5 au avut un somn agitat azi noapte (sâmbătă noapte, nota lui chinezu). Şi sper, spre binele tuturor, că n-o să apuce să vadă niciodată înregistrarea de aseară cu baimareanul care făcea incantaţii pe piesa lor This Love.

Acum ceva vreme Anne m-a invitat să dau cu vocea la o piesă alături de Electric Fence. Am acceptat. La repetiţii a venit şi creţu’  ăsta din header. La versurile la care eu eram pe lângă muzică, Cristi mă ajuta şi-o făcea bine. Mi se crease în minte (eronat urma să aflu) ideea că le are cu muzica şi-i stăpân pe vocea lui. La fel a crezut şi Doru, aşa că bloggerul mai sus menţionat a ajuns, şi el, să cânte cu Electric Fence. A fost la repetiţii, repetiţii ce au durat 7 minute. De ce doar 7? Pentru că şi-a dat seama că melodia e simplă şi că o stăpâneşte la perfecţie? Nu. A plecat după 7 minute pentru că ştia că indiferent de cât de mult o repetă, tot o s-o facă praf în momentul cel mare. Şi, Doamne, praf a făcut-o…

Ioi, baby m-a amuzat la fel de tare ca atunci când am auzit-o în interpretarea DreamTeam-ului. Îi felicit pe Florin şi David c-au reuşit în timp atât de scurt să înveţe o asemenea capodoperă sonoră :)) şi că au reuşit cu brio să-l acompanieze pe acest Steve Tyler din Baia Mare.

Acum vine cam singurul paragraf pe care-l scriu pe bune: Am avut emoţii pentru Chinezu şi mă bucur c-a abordat momentul cu nonşalanţa specifică. Deşi nu recunoaşte, ştiu c-a avut emoţii pentru că era familia lui acolo (Mara a şi adormit la cât de bine a cântat ta-su :)) ). S-a descurcat bine, dar nu la fel de bine ca mine-n Tago Mago :)))))

Celor de la Electric Fence le urez să aibă multă baftă, pentru că în rest, nu le lipseşte nimic.

2 comentarii la “Un guest post care e music to my ear…

  1. MASCA Răspunde

    @Toma Felicitari pentru articol. Absolut haios!!!
    @chinezu N-am stiut ca te descurci atat de bine, altfel joia trecuta ai fi debutat si in teatru :) si le-ai fi oferit ocazia actorilor sa scrie si ei :)

  2. Marius Matache Răspunde

    Inca doua cantari si deja Chinezu se pregateste de Grammy’s :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: