24.07.2017

Probabil singura Federaţie care bagă în seamă bloggerii

Şi pentru că ştiu că nu citiţi tot textul :D vreau să vă rog din prima propoziţie să veniţi cu idei despre cum putem implica mai multă lume din new media asta minunată în promovarea rugbyului. Şi să vă anunţaţi care vreţi să participaţi la următoarea întâlnire, de prin ianuarie, cu conducerea Federaţiei, unde o să discutăm mai aplicat.

Să fim bine înţeleşi: nu am nici o treabă directă cu cei din Federaţia Română de Rugby, nu am nici o învârteală cu ei, pe preşedinte şi pe secretarul general i-am cunoscut abia sâmbătă. Dar îmi place enorm de mult rugbyul şi răspund prezent la orice iniţiativă care ar putea duce la popularizarea lui pe plaiuri mioritice.

Aşa că nu am cum să nu apreciez iniţiativa conducerii Federaţiei Române de Rugby de a invita bloggerii pasionaţi de acest sport la o întâlnire. Nu cu nu ştiu ce scopuri măreţe, ci doar de a povesti liber despre cum am putea noi bloggerii să ne implicăm în promovarea acestui sport. Aşa că sâmbătă 12 decembrie, după meciul (pierdut) cu Leeds, ne-am adunat câţiva bloggeri într-un birou de pe la Federaţie şi ne-am întâlnit cu preşedintele Alin Petrache, cu secretarul general Florin Matei şi cu Lucian Lorin, noul director de comunicare (şi blogger şi el), cel care de fapt a avut măreaţa idee.

Dintre ai noştri, cum ar veni, au fost prezenţi Adi Zăbavă, Inconstantin (la care puteţi vedea şi mai multe foto), Bogdan Theodor Olteanu, Lucian Marin, Simona Stănescu, Toma Nicolau.

Despre ce am discutat nu vă spun, că nu dăm tot din casă :D dar e bine că există deschidere maximă din partea oficialilor federaţiei.

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Dragi bloggeri, am învins comunismul…

Oare cum trăiam noi înainte de codurile colorate?

7 comentarii

 1. lol
  luni, 14 decembrie 2009, 14:01

  Puneți pe bloguri biografia celor care au bătut Franța la ea acasă la rugby. O singura data în istorie!!!!! Pozele lor și biografia lor, ante și post 89′. Si meciul poate fi pus pe bloguri, o sa dea de gândit la mulții!!

  Răspunde
 2. luni, 14 decembrie 2009, 17:01

  As vrea sa ma alatur si eu initiativei, daca se poate bineinteles. Recomand spre lectura: http://www.cronicar.eu/2007/07/cavalerii-moderni-ai-arenelor-sportive/

  Răspunde
 3. luni, 14 decembrie 2009, 17:12

  hai sa facem un mic recensamant…cei interesati (in afara de cei care au fost prezenti sambata) sa scrie aici un post in acest sens…

  Răspunde
 4. luni, 14 decembrie 2009, 17:21

  Frumos gest.
  Adevarul este ca si-au dat seama ( Federaţia Română de Rugby ) ca trebuie sa tina pasul cu tinerii.
  Buna idee.
  Sa o promovam dara.

  Răspunde
 5. luni, 14 decembrie 2009, 20:44

  Admirabil, Mitica de la Liga oare va invita sa-l cunoasteti pe Nea Gigi sau Borcea .. adica nu, ca ultimul nu are timp pentru ca se pregateste de CL! :D

  Răspunde
 6. marți, 15 decembrie 2009, 11:59

  Bine ca sunt si astia altfel…..

  Răspunde
 7. joi, 17 decembrie 2009, 18:52

  […] Alin ce sa va zic… Asa la prima vedere (de fapt la a doua) imi place la el stilul dezghetat, lejer, impetuozitatea si gura lui mare, adica le zice, frate, ce […]

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *