Probabil singura Federaţie care bagă în seamă bloggerii

Şi pentru că ştiu că nu citiţi tot textul :D vreau să vă rog din prima propoziţie să veniţi cu idei despre cum putem implica mai multă lume din new media asta minunată în promovarea rugbyului. Şi să vă anunţaţi care vreţi să participaţi la următoarea întâlnire, de prin ianuarie, cu conducerea Federaţiei, unde o să discutăm mai aplicat.

Să fim bine înţeleşi: nu am nici o treabă directă cu cei din Federaţia Română de Rugby, nu am nici o învârteală cu ei, pe preşedinte şi pe secretarul general i-am cunoscut abia sâmbătă. Dar îmi place enorm de mult rugbyul şi răspund prezent la orice iniţiativă care ar putea duce la popularizarea lui pe plaiuri mioritice.

Aşa că nu am cum să nu apreciez iniţiativa conducerii Federaţiei Române de Rugby de a invita bloggerii pasionaţi de acest sport la o întâlnire. Nu cu nu ştiu ce scopuri măreţe, ci doar de a povesti liber despre cum am putea noi bloggerii să ne implicăm în promovarea acestui sport. Aşa că sâmbătă 12 decembrie, după meciul (pierdut) cu Leeds, ne-am adunat câţiva bloggeri într-un birou de pe la Federaţie şi ne-am întâlnit cu preşedintele Alin Petrache, cu secretarul general Florin Matei şi cu Lucian Lorin, noul director de comunicare (şi blogger şi el), cel care de fapt a avut măreaţa idee.

Dintre ai noştri, cum ar veni, au fost prezenţi Adi Zăbavă, Inconstantin (la care puteţi vedea şi mai multe foto), Bogdan Theodor Olteanu, Lucian Marin, Simona Stănescu, Toma Nicolau.

Despre ce am discutat nu vă spun, că nu dăm tot din casă :D dar e bine că există deschidere maximă din partea oficialilor federaţiei.

7 comentarii la “Probabil singura Federaţie care bagă în seamă bloggerii

 1. lol Reply

  Puneți pe bloguri biografia celor care au bătut Franța la ea acasă la rugby. O singura data în istorie!!!!! Pozele lor și biografia lor, ante și post 89′. Si meciul poate fi pus pe bloguri, o sa dea de gândit la mulții!!

 2. Dumy Reply

  As vrea sa ma alatur si eu initiativei, daca se poate bineinteles. Recomand spre lectura: http://www.cronicar.eu/2007/07/cavalerii-moderni-ai-arenelor-sportive/

 3. rekinoo Reply

  hai sa facem un mic recensamant…cei interesati (in afara de cei care au fost prezenti sambata) sa scrie aici un post in acest sens…

 4. Dekora Reply

  Frumos gest.
  Adevarul este ca si-au dat seama ( Federaţia Română de Rugby ) ca trebuie sa tina pasul cu tinerii.
  Buna idee.
  Sa o promovam dara.

 5. Ionut Reply

  Admirabil, Mitica de la Liga oare va invita sa-l cunoasteti pe Nea Gigi sau Borcea .. adica nu, ca ultimul nu are timp pentru ca se pregateste de CL! :D

 6. Victor Dulu Reply

  Bine ca sunt si astia altfel…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.