Pe 10 aprilie ne vedem în Timişoara la concertul lui Make

Există fix 3 categorii de oameni care citesc aceste rânduri. Cu voia dumneavoastră o să le zic mai jos. Cu câteva cuvinte în plus :D

Categoria 1. Cei care îl cunosc pe Make şi care l-au auzit cântând. Nu insist, dacă sunteţi în această categorie şi sunteţi în zonă sunt sigur că ne vedem şi pe 10 aprilie la Timişoara :D

Categoria 2. Cei care îl cunosc pe Make, dar care nu l-au auzit cântând. Păi nu e bine, tovarăşi! Adică Make nu e Make cu adevărat până nu rîcneşte, pardon, cântă :D, în faţa voastră, parol. Cei din prima categorie vă pot confirma asta.

Categoria 3. Cei care nu îl cunosc pe Make şi nici nu l-au auzit cum cântă. Şi cărora le doresc să ajungă urgent în primele două categorii :D

Pe 10 aprilie, de la 21, la Jazzissimo, în Timişoara, ne vedem la lansarea albumului „Hoinar prin Piaţa Matache„. Casa de discuri la care a apărut albumul este PATRIA Records, condusă de Daniel Iancu, este primul abum al casei. Biletul va costa 13 lei, pentru ca e un album sub semnul cifrei 13, iar CD-ul va costa 20 lei.

Prietenii albumului: Aqua Carpatica, Domeniile Sâmburești, ForeverFolk, Blogal Initiative, Salvați Copiii

Albumul conține 13 piese, la realizarea orchestrațiilor au colaborat Daniel Iancu (voci, block-flute), Mădălin Giambașu (chitară), Ovidiu Mihăilescu (chitară), Radu Tudoroiu (percuție), Ștefan Crăciun (chitară solo), Petre Ciobanu (pian, orchestrații auxiliare – bass, tobe, instrumente de suflat, percuții). Masterizarea albumului a fost realizată de Adrian Stavian. Printre textieri se numără, în afară de subsemnatul, Loredana Tudor-Tomescu, Lucian Avramescu, Ovidiu Mihăilescu, Liviu-Florian Jianu, Laurențiu Ghiță.

Marius Matache&Folk Band Imperfect – Colind pentru prieteni

Asculta mai multe audio diverse

Povești informale despre albumul HOINAR prin Piața Matache (în cuvintele lui Make)

Se spune despre artiști că sunt niște tipi excentrici, fie că e vorba de haine, coafură, tatuaje, superstiții, pasiuni. Dacă mă gândesc că cel mai frecvent mă îmbrac în jeans, mi-am tuns pletele acum mai bine de 10 ani pentru simplul fapt că se tot rărea, nu sunt superstițios, pasiunile mele se cheamă blogging sau sport, iar singurele tatuaje sunt niște puncte pe piept și spate realizate din motive medicale, cred că cel mai excentric amănunt legat de mine este doctoratul în chimie.

Pentru albumul pe care l-am lansat în acest an și cu care vin pe 10 aprilie la Timişoara am așteptat 4 ani, dintr-o mie de motive, unele care țin de mine, altele care țin de conjuncturi sau piedici naturale sau sistematice. De fapt, se adeverește din nou zicala conform căreia Toate se întâmplă la momentul potrivit.

Titlul de HOINAR prin Piața Matache are mai multe argumente. În primul rând, pentru că în facultate profesorii mă știau drept “băiatul cu piața”. În plus, trebuie ca măcar la a 77-a spiță să fi fost cumva rudă cu celebrul măcelar, deci e normal să ne asociem. Apoi, albumul este o hoinăreală stilistică și tematică, cele 13 piese de pe album incluzând elemente de folk clasic, dar și teme de blues, un banjo de country pur, un slap bass de funk, o baladă rock, cu teme sociale, de dragoste sau satirice.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Pe 10 aprilie ne vedem în Timişoara la concertul lui Make”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.