Emoţii de blogger la conferinţa de presă a unui blogger

Pot să vă spun ceva personal înainte? Sigur că pot, doar e blogul meu :) Ei bine, deşi e din ciclul „laudă-te tu, că alţii te laudă mai greu„, vă spun doar atât: mare noroc aveţi cei care mă aveţi ca prieten. Nu sunteţi mulţi, căci nu le pot spune multora prieteni. Dar cei care sunteţi, să ştiţi că aţi intrat în acel cerc foarte restrâns din coraconul meu propriu şi personal şi o să fie greu să ieşiţi de acolo. Cu ce vine asta la pachet? Cu mult suflet pe care eu îl pun în relaţia mea cu voi :)

Exemplu concret, căci ştiţi că aşa îmi place. Make. Marius Matache, pe numele lui de civilie. S-a lansat într-o aventură cu apariţia primului lui album, Hoinar în Piaţa Matache. Am fost alături de el încă de la început. Ba chiar îmi pare – şi aici vine momentul în care mă enervez pe mine – că puteam face mai mult. Am fost cu el la lansarea de la Mediaş, la lansarea de la Gura Humorului, o să fiu la lansarea de la Bucureşti, şanse mari să ajung la lansarea de la Iaşi şi tot aşa. Şi de fiecare dată am avut emoţii. Dacă era cineva pe care l-aş fi ştiut şi atât era una. Dar era vorba de Make, prietenul meu, iar la aşa ceva am mari emoţii :)

Şi la conferinţa de presă în care Make a anunţat albumul am avut emoţii. Nu că ar fi fost o prezenţă covârşitoare din partea colegilor din presă, dă-i pace, cu asta deja suntem obişnuiţi. Ci pentru că era un moment foarte important pentru Make al nostru. Evident că am ţinut să fim alături de el. Pentru că asta fac prietenii :)

Nu vă spun ce s-a povestit la conferinţă. Este irelevant în acest context. Vă spun doar că dacă nu v-aţi luat bilete la concertul lui Make de pe 11 februarie, trebuie să vă grăbiţi într-un mare fel. Mai sunt doar câteva. Sub 5 :D

 

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Emoţii de blogger la conferinţa de presă a unui blogger”

  1. Pingback: Patria Records • Republica Culturală Chineză

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.