Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Cum adică nu aveţi ce să scrieţi pe blog? Part 5

Dap, part 5 pentru că am mai abordat – la modul mai certăreţ, fireşte :D – chestiunea în cauză în part 1, part 2, part 3 şi part 4. Deci, pe cale de consecinţă, o să bag câte o cifră de fiecare dată când mai scriu astfel de “certuri”. Bine, e ceartă doar pentru cei care o înţeleg aşa, căci, în mintea mea, este doar o ridicare de minge 2.0 la fileu. Treaba voastră apoi ce faceţi cu ea, fireşte. Astăzi vă recomand subiectele de mai jos. Cu menţiunea că aş dori, dacă se poate şi vă lasă credinţa că ceea ce faceţi este bine, să îmi spuneţi ce vă opreşte să scrieţi despre subiecte de genul acesta pe blog.

Încep prin a mă ajuta să vă trimit la Milano. Dap, ofer locul meu pentru o super excursie la Milano unui blogger sau, după caz, unui partener al unei bloggeriţe :)

Dana participă la o competiţie internaţională. Ştiu că mulţi dintre voi o cunoaşteţi sau aţi interacţionat cu ea. Şi ştiţi ce fată de comitet este. Aşa că vă rog să îi daţi o mână de ajutor. Şi pentru că este o simpatică, dar şi pentru că premiul este unul teribil: o excursie de 6 luni de zile pe 6 continente.

Pe 8 martie doctorul Alin Popescu împreună cu Federaţia Română de Rugby anunţă o nouă campanie de donare de sânge. Eu am fost şi am donat şi vreau să mă duc şi anul acesta. Aşa că sunteţi şi voi mai mult decât bineveniţi. Iar dacă puteţi promova acţiunea pe blogurile voastra ar fi excelent.

Excelenta iniţiativă “Săptămâna familiei, săptămâna fără TV” revine. Adică până pe 15 martie puteţi obţine bilete de intrare gratuite la muzee pentru copii. Ar fi păcat să nu promovaţi acţiunea ca să audă cât mai multă lume despre ea.

 

5 comentarii la “Cum adică nu aveţi ce să scrieţi pe blog? Part 5

 1. Dana Reply

  Wohoo, merci, Cristi! Nimic nu mi-ar face mai mare placere decat sa castig competitia si toata lumea sa ma arate cu degetul si sa zica nu neaparat “A castigat Dana”, cat “A castigat fata care a promovat/reprezentat Romania.” Sa fie intr-un ceas bun! :)

 2. Ziborianul Reply

  Multumesc frumos, Cristi!
  Chiar sunt madru ca am ajuns la cea de a IVa editia a actiunii “Saptamana familiei, saptamana fara TV”.
  In 2012, 121.702 copii au beneficiat de biletul GRATUIT. Sunt tare curios sa vad ce sa va intampla anul asta.
  Uite si biletul, pentru cei doritori:

 3. psi Reply

  stai să termin foiletonul de la istanbul… şi apoi vedem ce scriem mai departe! :)

 4. gabi Reply

  Actiunea “Saptamana familiei, saptamana fara TV” mi se pare foarte faina. De aceea am si scris despre ea. Si celelalte sunt ok dar asta mi-a facut cu ochiul :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.