Cum adică nu aveţi ce să scrieţi pe blog? Part 5

Dap, part 5 pentru că am mai abordat – la modul mai certăreţ, fireşte :D – chestiunea în cauză în part 1, part 2, part 3 şi part 4. Deci, pe cale de consecinţă, o să bag câte o cifră de fiecare dată când mai scriu astfel de „certuri”. Bine, e ceartă doar pentru cei care o înţeleg aşa, căci, în mintea mea, este doar o ridicare de minge 2.0 la fileu. Treaba voastră apoi ce faceţi cu ea, fireşte. Astăzi vă recomand subiectele de mai jos. Cu menţiunea că aş dori, dacă se poate şi vă lasă credinţa că ceea ce faceţi este bine, să îmi spuneţi ce vă opreşte să scrieţi despre subiecte de genul acesta pe blog.

Încep prin a mă ajuta să vă trimit la Milano. Dap, ofer locul meu pentru o super excursie la Milano unui blogger sau, după caz, unui partener al unei bloggeriţe :)

Dana participă la o competiţie internaţională. Ştiu că mulţi dintre voi o cunoaşteţi sau aţi interacţionat cu ea. Şi ştiţi ce fată de comitet este. Aşa că vă rog să îi daţi o mână de ajutor. Şi pentru că este o simpatică, dar şi pentru că premiul este unul teribil: o excursie de 6 luni de zile pe 6 continente.

Pe 8 martie doctorul Alin Popescu împreună cu Federaţia Română de Rugby anunţă o nouă campanie de donare de sânge. Eu am fost şi am donat şi vreau să mă duc şi anul acesta. Aşa că sunteţi şi voi mai mult decât bineveniţi. Iar dacă puteţi promova acţiunea pe blogurile voastra ar fi excelent.

Excelenta iniţiativă „Săptămâna familiei, săptămâna fără TV” revine. Adică până pe 15 martie puteţi obţine bilete de intrare gratuite la muzee pentru copii. Ar fi păcat să nu promovaţi acţiunea ca să audă cât mai multă lume despre ea.

 

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “Cum adică nu aveţi ce să scrieţi pe blog? Part 5”

  1. Wohoo, merci, Cristi! Nimic nu mi-ar face mai mare placere decat sa castig competitia si toata lumea sa ma arate cu degetul si sa zica nu neaparat „A castigat Dana”, cat „A castigat fata care a promovat/reprezentat Romania.” Sa fie intr-un ceas bun! :)

  2. Pingback: Vine vara, bine-mi pare. Not! - Hero's Blog

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.