Ca să înțelegi mai bine acest articol (nu neapărat că să îți placă mai mult :D), ar trebui să știi mai multe despre mine, așa că te invit să mă cunoști. Îți ia vreo 2 minute. Maximum!

Astăzi am primit oficial gradul de Ambasador

Io v-am mai spus despre campaniile Zibo.ro aici pe blog la mine și despre tăcerea oarecum ciudată cu care sunt întâmpinate. Adică se face mare vâlvă pentru niște campanii simpatice, e drept, dar care nu scot zeci de mii de copii în stradă, cum, ar veni și care nu implică atât de multe autorități locale, instituții publice și culturale. M-a cam întristat un pic răceala cu care au fost întâmpinate astfel de inițiative și cred că principalul motiv al aceste rețineri în a zice de ele a fost omenescul și de înțelesul motiv că cei de la Zibo.ro nu sunt ”de-ai noștri”. Drept pentru care am decis, așa ca prim pas, să mă fac eu de-al lor :)

Adică să susțin public și oficial ”Săptămâna familiei, săptămâna fără TV”, să fiu ambasadorul acestei inițiative foarte faine și a celor care vor urma din partea Zibo. Menționez că nu îmi iese nici un ban din faza asta și că, deși cei de la Zibo mi-au propus ceva variante, le-am respins pe toate și am zis ca proiectul lor e prea fain ca să discutăm chestiuni de astea lumești precum banii și că mă bag că așa simt io că trebe. Da, știu, sunt un romantic 2.0 incurabil, dar no, love me or leave :))

Mai jos aveți și ”comunicatul oficial” al celor de la Zibo, care îmi dovedește, irefutabil, calitatea de Ambasador :D Și pentru că ala cum am devenit io ambasador mă gândesc că ați putea deveni și voi (deși nu am discutat asta cu cei de la Zibo, recunosc :D), ia dați un semn acilea dacă vă pasionează o astfel de carieră… diplomatică :)) Ca să fac lobby-ul de rigoare să intrați și voi în Corpul Diplomatic Zibo :))

Zibo.ro, universul online al copiilor, a decis in conformitate cu Principiile Zibo urmatoarele:

Dl. Cristian China-Birta este numit
Ambasador Extraordinar si Plenitotentiar al Zibo.ro.

Urmare a contributiei deosebite in promovarea actiunilor Zibo.ro, dl. Cristian China-Birta primeste acest titlu onorific odata cu calde multumiri ziboriene.

Dl. Cristian China-Birta  este imputernicit sa reprezinte Zibo.ro oriunde crede de cuviinta, putand sa acorde pasaport ziborian oricui doreste, in conformitate cu Principiile Zibo. Poate vorbi in numele Zibo.ro, incheia parteneriate si initia actiuni specifice care sa sprijine crearea universului online al copiilor.

Ziboriti si va bucurati,
Pe Chinezu sa-l salutati!

25 comentarii la “Astăzi am primit oficial gradul de Ambasador

 1. Ionut Reply

  Felicitari domnule si la mai multe

 2. atentie Reply

  pleniPotentiar, nu …Totentiar :)

 3. Adrian SM Reply

  Felicitări excelenţa voastră… :)

 4. chinezu Reply

  multumesc, stimabililor, si va invit si pe voi in Corpul Diplomatic :D

  @atentie
  eh, e un joc de cuvinte, mie imi place cum suna cu ”tot” in loc de ”pot” :))

 5. zoltybogata Reply

  Felicitări şi mult succes, eu aş putea fi ? aşa după părerea ta :D . Multă sănătate

 6. Gerhald Reply

  Da pentru o cariera diplomatica, atata timp cat nu o sa avem o surpriza gen Wikileaks. :))

 7. Vio Reply

  Felicitari pentru implicarea in proiect…si pentru numire

 8. dan necsa Reply

  Felicitari maestre! Deci pot sa consider ca am o pila si pot obtine un pasaport?:P La modul serios, vreau pasaport! :D

  PS: deci ne vedem azi?

 9. VirtualKid Reply

  Si ce sa facem daca nu ne lasa sa incarcam fisiere mai mari de 100?
  Eu vreau sa incarc un film foarte haios, in care copilul canta si danseaza o piesa intreaga, dar are 221…
  De ce nu ne dau si posibilitatea sa folosim si surse externe de exemplu youtube)?

 10. mihaeladr Reply

  Am postat si eu un banner pe blog! Ce functie imi dai la “ambasada”? :))

 11. Ionut Reply

  am luat si eu baner, dar nu este la fel de frumos ca al tau :(

 12. Ana Tudoran Reply

  Eu vreau pasaport ziborian, titlurile le donez altora:)

 13. Ziborianul Reply

  Multumiri ziboriene celor care sprijina “Saptamana familiei, saptamana fara TV”. Cele mai mari merite le au copiii si profesorii care au organizat si anul trecut actiuni dintre cele mai interesante: http://zibo.ro/planeta-foto/m/STOP-violentei-TV-34/toate. Ce se intampla in aceste zile, veti vedea, daca stati cu ochii pe noi.
  Cristi isi merita pe deplin titlul si reprezinta felul nostru de ai multumi pt. ca a fost alaturi de noi de la inceput.
  Cristi, sincere multumiri ziboriene!!
  Multumiri si celor foarte multi bloggeri (din categoria parintilor si profesorilor) care au scris despre actiunea noastra. Sper ca in saptamanile viitoare sa putem face publica lista lor(nu de alta, insa cred ca-mi ia cateva ore doar pentru redactarea listei). De curiozitate, tastati pe Google: saptamana familiei, saptamana fara TV.
  @atentie: nu-i nici un joc de cuvinte, e o greseala de a mea (Cristi e dragut). Don’t shoot me!
  @VirtualKid: e adevarat ca limita este de 100 MB, pt. ca spatiul de stocare este enorm. Sper sa-l putem mari cat de curand. Deocamdata incercati sa-l convertiti.
  In ceea ce priveste sursele externe va invit sa vedeti principiile Zibo: http://zibo.ro/planeta-blog/Despre-ZIBO-misiune-si-principii-7/Misiunea-si-principiile-ZIBO-91. Multumim pentru interes.

 14. Alexandra Molodoi Reply

  Felicitari :) mi-ar placea si mie daca se poate;;) e foarte faina initiativa….ieri am scris si eu un articol la mine pe blog despre ”Săptămâna familiei, săptămâna fără TV”, de fapt despre activitatile ce au loc in Timisoara pentru a fi marcat acest eveniment. :)

 15. Adi Hădean | Știri și alte vești
 16. soro Reply

  Nu ma pasioneaza cariera propusa, (deocamdata – din lipsa de timp, dar never say never), dar sigur ma intereseaza subiectul (nu ma mai uit la TV de ceva timp).
  De cand am aflat de o asa initiativa (tot de la tine ), am zis ca trebuie sa facem ceva. Eu unul m-am apucat de partea offline si am trecut la printat postere.
  Am fost dezamagit de cei din firma (inca nu avem nimic pe avizier). Dar avem un poster la bloc (de ieri) si inca unul la cabinetul dentistului (de aseara).
  Duminica am avut si o surpriza placuta: in timp ce ii explicam nevestei care e campania si ii dadeam un poster pentru la scoala, m-a intrerupt si m-a refuzat: la ei este deja plina scoala de postere si toata lumea stie de aceasta campanie si se implica.
  Felicitari, Zibo !!!

 17. Manuel Reply

  Bravos. Stiu ca cei de la Zibo au fost mahniti de mesajele noastre de la cealata postare. Haideti ca sunteti faini si faceti treaba buna. Da, nu le putem spune copiilor ca nu se poate. Si, mai ales cu un ambasador ca nenea Chinezu, zau ca parca iti mai vine moralul inapoi :D Vreau si eu pasaport ziborian :P

 18. Ziborianul Reply

  Vedeti AICI ce actiuni frumoase se organizeaza in toata tara

 19. Ziborianul Reply

  Mandru ca sunt ziborian: click AICI

 20. Ziborianul Reply

  Dupa succesul inregistrat prin organizarea actiunilor Saptamana familiei, saptamana fara TV" si Flashmob-ul copiilor,  Zibo.ro demareaza incepand cu 1 octombrie 2012 actiunea – concurs de colectare maculatura  si plantare copaci denumita "Scoala pentru o Romanie Verde".

  Daca ti se pare interesant, poate ne sprijini in promovarea actiunii.

  Multumiri ziboriene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.