Culisele X Factor- Cum sa cistigi un concurs de 200.00 de euro

Foarte bună ideea cu aceste ebook din care poţi să afli cum a fost showul „X Factor” în România. Recomand isprava fără să fi citit ce scrie acolo, doar pentru că merg pe încredere, având în vedere că autoarea este Cristina Bazavan.

Titlul oficial este “Culisele X Factor- Cum sa cistigi un concurs de 200.00 de euro”, iar motivaţia autoarei, cu care sunt de acord 100%, sună cam aşa: „am vrut sa scriu aceasta carte pentru ca in Romania nu exista cultura intelegerii unor asemenea show-uri de televiziune, dincolo de concursul propriu zis. Cum nu exista nici cultura / educatia participarii la asemenea concursuri„.

Puteţi descărca şi voi cartea dacă intraţi aici şi dacă „plătiţi” cu un tweet sau un share.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Culisele X Factor- Cum sa cistigi un concurs de 200.00 de euro”

  1. Mi se pare interesanta oportunitatea de a afla ceva informatii „din interior”, dar cred ca cineva ar trebui sa cosmetuzeze aceasta aparitie editoriala. Ar fi pe deplin „carte”, sau „e-carte” daca ar avea un ISBN, ar fi disponibila in mai multe formate, astfel reprezentand si o sursa de monetizare. Cum facem sa o ajutam pe Cristina?

  2. Mie mi se pare bestiala ideea ‘Pay with a tweet or with a share’ – atit de simpla si atit de ingenioasa, de care aflu abia cu aceasta ocazie. In consecinta nu voi fi ingrijorat cu privire la presupusa inabilitate a Cristinei de a-si monetiza munca, deoarece tocmai am re-constatat ca stie foarte bine ce face :)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)