Culisele X Factor- Cum sa cistigi un concurs de 200.00 de euro

Foarte bună ideea cu aceste ebook din care poţi să afli cum a fost showul “X Factor” în România. Recomand isprava fără să fi citit ce scrie acolo, doar pentru că merg pe încredere, având în vedere că autoarea este Cristina Bazavan.

Titlul oficial este “Culisele X Factor- Cum sa cistigi un concurs de 200.00 de euro”, iar motivaţia autoarei, cu care sunt de acord 100%, sună cam aşa: “am vrut sa scriu aceasta carte pentru ca in Romania nu exista cultura intelegerii unor asemenea show-uri de televiziune, dincolo de concursul propriu zis. Cum nu exista nici cultura / educatia participarii la asemenea concursuri“.

Puteţi descărca şi voi cartea dacă intraţi aici şi dacă “plătiţi” cu un tweet sau un share.

3 comentarii la “Culisele X Factor- Cum sa cistigi un concurs de 200.00 de euro

 1. Paval Reply

  Mi se pare interesanta oportunitatea de a afla ceva informatii “din interior”, dar cred ca cineva ar trebui sa cosmetuzeze aceasta aparitie editoriala. Ar fi pe deplin “carte”, sau “e-carte” daca ar avea un ISBN, ar fi disponibila in mai multe formate, astfel reprezentand si o sursa de monetizare. Cum facem sa o ajutam pe Cristina?

  • Cristian China Birta Reply

   E drept ca tot timpul se poate ceva mai mult, dar io cred ca atunci cand Cristina o sa aiba nevoie de ajutorul nostru, o sa ne spuna :)

 2. Lucian Branea Reply

  Mie mi se pare bestiala ideea ‘Pay with a tweet or with a share’ – atit de simpla si atit de ingenioasa, de care aflu abia cu aceasta ocazie. In consecinta nu voi fi ingrijorat cu privire la presupusa inabilitate a Cristinei de a-si monetiza munca, deoarece tocmai am re-constatat ca stie foarte bine ce face :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.