Felicia, înainte de toate. Un film excelent

Miercuri seară am fost la filmul ”Felicia, înainte de toate”, la invitația Cristinei Bazavan. Alături de mulți alți bloggeri, pentru care a fost făcut special și un promo chiar înainte de începerea filmului, care se termina cu un mesaj de genul ”ne bazăm pe bloggeri” :D Nice :)

Un singur cuvânt am pentru acest film: exclent. Nu vă închipuiți că e nu știu ce minune a tehnicii moderne. Ba chiar, dacă vă puteți imagina așa ceva, nu există în film nici măcar un efect special :)) Dar poate tocmai de accea ne-am uitat cu adevărat la FILM, nu la imagini :)

Parcă am fi asistat la un reality show. Cu personaje care oricând și la orice oră putem fi unii dintre noi, dintre cunoscuții noștri. Pentru că ”Felicia, înainte de toate” este o poveste despre noi și despre ceilalți. În timp ce am vizionat filmul am avut momente de fâsticeală, momente de încruntare, momente de simțire de bine. Pentru că mi-am dat seama că și eu am fost uneori în ipostazele pe care le vedeam în film.

Felicia…, mai mult decât multe filme pe care le-am văzut, este un film în care te poți regăsi teribil, în care parcă personajele vorbesc cu tine, pentru tine. Bun, e drept că unii se pot regăsi și în Rambo sau Aliens, dar înțelegeți ce vreau să spun :D

Am descoperit cu această ocazie o actriță formidabilă. Ozana Oancea, Felicia din film, m-a impresionat profund. Era pentru prima dată când o vedea jucând, dar a intrat pe loc în topul preferințelor mele :) Pe Ileana Cernat, mama Feliciei în film, o mai văzusem, dar rolul pe care îl face acum, când îți vine parcă să intri în film să o iei la palme :)) este grozav. Iar tatăl Feliciei este absolut savuros, dar de o savoare care uneori îți strânge dureros stomacul…

Cred că cel mai tare m-a impresionat la actorii din Felicia… faptul că păreau că nici nu joacă, de parcă ne dădeau senzația, nouă spectatorilor, că am nimerit din întâmplare pe lângă ei, că am intrat într-un mod ciudat în viața lor, din care vedem niște frânturi.

Merită văzut filmul. Să îmi spuneți după aia dacă am avut dreptate sau nu :)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

11 thoughts on “Felicia, înainte de toate. Un film excelent”

  1. Pingback: Felicia, inainte de toate | Dan Tănăsescu

  2. da-te naibii de blogger…filmu a fost de tot rahatul, cine te-a platit sa dai review bun? frate!! filme bune am vz la viata mea romanesti …si daca as zice de unul ca a fost nasol..ASTA E frate…ce reality..ce regasire…PLICTISEALA!!! scenariu de femeie nefe… as zice si cuvinte frumoase..dar dupa 2 ore de film ..ce film…rahat sentimental…n-a reusit maica-mea intr-o viata intreaga sa ma isterizeze cum a facut-o mama feliciei..cine e sado n-are decat..duceti-va cu PLACERE!

  3. il puteti vedea in Bucuresti la cinema Studio, Cinema CIty Cotroceni, Hollywood Mplx, MoviePlex Plaza Romania,The Light, in Constanta la CityPlex in Tomis Mall, la Cluj in Odeon Cinema in Polus Mall, la Bacau in Cinema City, la Iasi la Cinema Victoria pina pe 17 iunie.
    din 18 iunie – mergeti pe pagina de facebook First of All, Felicia si vedeti unde mai merge si ce mai face…

  4. Clar recenzia asta mi-a starnit interesul. Am tot vazut in ultima vreme afise cu filmul insa nu ma batea niciun gand. Insa acum sigur e pe to see list;))

  5. Pingback: Felicia, înainte de toate (2009)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.