Social media + magazin online = LOVE!

Așa a sunat titlul prezentării mele de la Gala Premiilor eCommerce. Căci, dacă tot am răspuns invitației lui Andrei Radu (apropo, șefu, mulțam pentru încăpățânarea cu care persiști în a mă invita la așa ceva :D), am zis să transmit un mesaj optimist. Social media gen :D Așa că am prestat ce puteți vedea în prezentarea de mai jos. Mă rog, e fără sunet, cum ar veni, și asta îi fură enorm din calitate, dat fiind faptul că la ce papagal am… :)) Dar tot o să vă prindeți voi. Iar dacă aveți întrebări, întrebați.

Am avut și un stand BlogalInitiative.ro la eveniment. Cu care, alături de colegii mei, Anne-Marie și Vlad Dulea am făcut oareșce succesuri :D Iar modul nostru de prezentare a fost unul pe stilul nostru. Adică mesajele pe care le-am primit când am cerut îndemnuri pentru companiile care să intre în social media (mulțumim mult tuturor pentru mesaje!) le-am pus pe roll-up și am făcut ceea ce am numit Pomul BlogalInitiative.ro la GPEC :))

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

11 thoughts on “Social media + magazin online = LOVE!”

 1. Stilul tau inconfundabil de care am mai pomenit si alta data… :) Eu iti multumesc ca ai acceptat invitatia de a fi speaker – ca de fiecare data la inaltime!

 2. @Andrei Radu
  Sa stii ca imi place cand ies din zona mea de confort si intalnesc lume care ma provoaca sa simplific lucrurile din 2.0 ca sa le fac mai bine intelese. Mi-a placut. Mai vreau! :))

  @irina
  De unde stii? =))

 3. Fabulos, a facut Cristi o prezentare cu mai mult de 2 sildeuri :D
  Am vazut niste chestii pe care le stiam, numai ca daca le stiu doar eu, e degeaba. Ar trebui sa le stie si astia…circumspectii cu magazine, pe care-i dau banii afara din casa :))

 4. Pingback: Cat vinde social media? by Chinezu | Siteguru.ro

 5. Pingback: Prezentarile de la Conferintele Nationade de E-Commerce 2012

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)