21.07.2017

Ce legătură are Steaua cu comerțul electronic și cu buburuza?

Zilele trecute am fost la Gala Premiilor eCommerce (puteți vedea aici prezentarea mea și superbul stand BlogalInitiative.ro :D) Înaintea mea a prezentat Gabriela Chesaru de la buburuza.ro. Care a avut o prezentare în care toate produsele erau roșii. E drept că vorbea despre cum și ce cumpără femeile online, dar orișicât :D

În timpul prezentării mele am întrebat-o pe Gabriela dacă este dinamovistă. Și am zis că, apropo de kilogramul de prieteneală, ar fi foarte bine să pună și un pic de albastru în prezentarea aia, pentru că eu sunt stelist, mă înțelegi :)) Evident că io am gândit-o ca pe o glumă. Și cred că și Gabriela tot așa a luat-o. Doar că a mers mai departe cu gluma și, dacă vă uitați în prezentarea ei de mai jos, updatată, o să vedeți un slide cu… sigla Steaua București, special pentru je :D Drept pentru care, cu modestia răvășitoare care mă caracterizează, spun că mi-a foarte plăcut :D

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Cum să transporți bicicletele cu mașina

Vinurile de Sâmburești și China. Și țara, și io :D

9 comentarii

 1. vineri, 11 mai 2012, 09:31

  Nu e corect. Daca puneam eu poza asta pe cover la prezentare imi sarea tot publicul feminin din sala in cap… Pe de alta parte, poate s-a gandit ca publicul din sala era preponderent masculin si noi suntem mai toleranti din fire ;)

  Răspunde
 2. vineri, 11 mai 2012, 09:33

  Cu toata remarcabila mea intuitie feminina, la fel de ravasitoare ca si modestia chinezeasca, pe-asta chiar n-am vazut-o venind: Je pe blogul lui Chinezu. Woooow! Si-nca-o data WoooW! (plus !!!!). Dupa ce ca era sa ma-nec cu cafeaua, am suferit de-un moment de tampeala zambitoare, cu ochii in monitor.

  Răspunde
 3. vineri, 11 mai 2012, 09:41

  @ Mihai Ghita Mie mi-a placut totdeauna publicitatea riscanta. Cateodata merge, cateodata nu… De data asta a mers! Si-am executat si dansul ploii la mine in birou! Asa!

  Răspunde
 4. vineri, 11 mai 2012, 10:07

  Nice, uite un om care stie sa asculte pulsul blogosferei. Asta arata ca trebuie sa o ajuti pe Bubu in viitoarele tale campanii. Nu stiam unde e confluenta intre publicul feminin si comertul online, unde se intalnesc cele 2 rauri.. la Chinezu pe blog.

  Răspunde
 5. vineri, 11 mai 2012, 12:10

  @Mihai Ghita
  Corect, nu e corect. Dar e fain. Si daca e fain mie mi se pare corect =))

  @Liviu Talor
  Sefu, io functionez pe principiul daca nu noi, atunci cand :))

  Răspunde
 6. Aura Rusu
  vineri, 11 mai 2012, 12:16

  Buna! Te invit sa participi laconcurs!
  (comentariu editat)

  Răspunde
  • vineri, 11 mai 2012, 12:24

   @Aura Rusu
   Hai sa fie acesta primul avertisment. Data viitoare cand mai pui comentarii de astea o sa te mark as spam. Puteai sa imi dai pe mail despre concursul tau si as fi mentionat si eu la mine pe blog. Dar acum e prea tarziu, evident.

   Răspunde
 7. vineri, 11 mai 2012, 17:32

  Dincolo de rosu-ul buburuzatic (nu-i asa ca am inventat un cuvint?) al prezentarii Gabrielei, performanta in explicarea conceptelor a fost la inaltimea prezentarii. Si haioase pe de-asupra… Una din cele mai bune prezentari de la Conferintele Gpec 2012 (a lu’ Chinezu nu se pune… :-p)

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *