Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Ofertă pentru bloggeri: 25 de euro pentru fiecare magazin înscris de pe blogul vostru

Ştiu că există în rândul multor bloggeri o mare reţinere în ceea ce priveşte affiliate marketing. Am văzut tot felul de întâmplări cam naşpa (mă rog, merg pe încrederea în bloggerii respectivi că a fost aşa) pe partea asta. Am văzut că multă lume se plânge de comisioanele mici sau de faptul ori că sunt anulate fără un motiv serios (în opinia celor care ar fi trebuit să încaseze comisionul, fireşte), ori că sunt date cu mare întârziere. Şi multe altele.

Ce am înţeles eu, însă, din toată această tulburare (mă ştiţi că încerc mereu să văd partea plină a paharului) este că există un interes, totuşi, din partea blogosferei pentru affiliate marketing. Căci, altfel, nu cred că v-aţi enerva/stresa/irita dacă nu ar fi ceva acolo, vorba aia :D

În ceea ce mă priveşte, cred că am avut o scurtă tentativă de a folosi un asemenea sistem pe sportlocal.ro, dar după ce am studiat un pic chestiunea am zis stop joc. Nu pentru că nu cred în affiliate marketing ca într-o posbilitate de a face nişte bănuţi, ci pentru că nu ai cum să faci aceşti bănuţi dacă nu te ocupi la modul serios. Adică să te uiţi permanent ce oferte mai sus, ce bannere ţi se potrivesc, unde să le pui alea, alea. Adică e de muncă. Iar eu, cel puţin în acel moment, nu aveam bugetul de timp necesar pentru a face asta.

Vă spun toate acestea pentru a pune în context oferta din titlu. Care vine de la partenerii noştri, organizatorii Galei Premiilor e-Commerce 2013 (GPeC 2013). Şi care este exact cum v-am spus: pentru fiecare magazin care se înscrie la Gala de pe blogul vostru primiţi 25 de euro.

V-aş ruga să vedeţi această oferta ca pe un gest de deschidere al organizatorilor, în frunte cu Andrei Radu (bre Andrei, io nici nu ştiu dacă ţi-am mulţumit pentru deschiderea asta către bloggeri… aşa că o fac acuma, public :D) şi cu larga participare a lui Liviu Taloi. Şi v-aş ruga să vă gândiţi că 25 de euro sunt bani mulţi dacă ne gândim că sunt veniţi din afiliere, unde – ştim deja – banii sunt cam mărunţei per unit, ca să zic aşa. Şi v-aş ruga să vă gândiţi bine şi să luaţi acea înţeleaptă decizie că merită să încercaţi să vedeţi ce iese :)

Găsiţi pe Blogal Initiative ce trebuie să faceţi pentru a – ia staţi un pic să o zic pe româneşte, ca din peluza 2.0 :D – le lua banii celor de la GPeC :D Dacă vă întrebaţi de ce ar vrea un magazin să se înscrie (adică, altfel spus, care ar fi “gloanţele” cu care să trageţi în magazine), ia uitaţi mai jos (detaliat pe site) ca să vă convingeţi că, în esenţă, le faceţi un bine că le invitaţi să se înscrie. Şi câştigaţi şi voi ceva.

beneficii-gpec2013

De ce facem asta? Pentru că avem bucuria, onoarea şi mândria de a fi partenerii acestei Gale :)

 

4 comentarii la “Ofertă pentru bloggeri: 25 de euro pentru fiecare magazin înscris de pe blogul vostru

 1. gabi Reply

  Am voie sa contactez proprietarii magazinelor online pentru a le spune ce si cum?

  • Cristian China Birta Reply

   Intreaba pe emailul pe care il gasesti in pagina de campanie de pe Blogal Initiative, acolo o sa primesti toate raspunsurile.

   • gabi Reply

    Ok. Asa am sa fac

 2. Ionut Reply

  Mi se pare un targ cat se poate de corect. Nu e o suma mare insa poti castiga destul de usor banii astia daca stii sa le starnesti interesul proprietarilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.