Ofertă pentru bloggeri: 25 de euro pentru fiecare magazin înscris de pe blogul vostru

Ştiu că există în rândul multor bloggeri o mare reţinere în ceea ce priveşte affiliate marketing. Am văzut tot felul de întâmplări cam naşpa (mă rog, merg pe încrederea în bloggerii respectivi că a fost aşa) pe partea asta. Am văzut că multă lume se plânge de comisioanele mici sau de faptul ori că sunt anulate fără un motiv serios (în opinia celor care ar fi trebuit să încaseze comisionul, fireşte), ori că sunt date cu mare întârziere. Şi multe altele.

Ce am înţeles eu, însă, din toată această tulburare (mă ştiţi că încerc mereu să văd partea plină a paharului) este că există un interes, totuşi, din partea blogosferei pentru affiliate marketing. Căci, altfel, nu cred că v-aţi enerva/stresa/irita dacă nu ar fi ceva acolo, vorba aia :D

În ceea ce mă priveşte, cred că am avut o scurtă tentativă de a folosi un asemenea sistem pe sportlocal.ro, dar după ce am studiat un pic chestiunea am zis stop joc. Nu pentru că nu cred în affiliate marketing ca într-o posbilitate de a face nişte bănuţi, ci pentru că nu ai cum să faci aceşti bănuţi dacă nu te ocupi la modul serios. Adică să te uiţi permanent ce oferte mai sus, ce bannere ţi se potrivesc, unde să le pui alea, alea. Adică e de muncă. Iar eu, cel puţin în acel moment, nu aveam bugetul de timp necesar pentru a face asta.

Vă spun toate acestea pentru a pune în context oferta din titlu. Care vine de la partenerii noştri, organizatorii Galei Premiilor e-Commerce 2013 (GPeC 2013). Şi care este exact cum v-am spus: pentru fiecare magazin care se înscrie la Gala de pe blogul vostru primiţi 25 de euro.

V-aş ruga să vedeţi această oferta ca pe un gest de deschidere al organizatorilor, în frunte cu Andrei Radu (bre Andrei, io nici nu ştiu dacă ţi-am mulţumit pentru deschiderea asta către bloggeri… aşa că o fac acuma, public :D) şi cu larga participare a lui Liviu Taloi. Şi v-aş ruga să vă gândiţi că 25 de euro sunt bani mulţi dacă ne gândim că sunt veniţi din afiliere, unde – ştim deja – banii sunt cam mărunţei per unit, ca să zic aşa. Şi v-aş ruga să vă gândiţi bine şi să luaţi acea înţeleaptă decizie că merită să încercaţi să vedeţi ce iese :)

Găsiţi pe Blogal Initiative ce trebuie să faceţi pentru a – ia staţi un pic să o zic pe româneşte, ca din peluza 2.0 :D – le lua banii celor de la GPeC :D Dacă vă întrebaţi de ce ar vrea un magazin să se înscrie (adică, altfel spus, care ar fi „gloanţele” cu care să trageţi în magazine), ia uitaţi mai jos (detaliat pe site) ca să vă convingeţi că, în esenţă, le faceţi un bine că le invitaţi să se înscrie. Şi câştigaţi şi voi ceva.

beneficii-gpec2013

De ce facem asta? Pentru că avem bucuria, onoarea şi mândria de a fi partenerii acestei Gale :)

 

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Ofertă pentru bloggeri: 25 de euro pentru fiecare magazin înscris de pe blogul vostru”

  1. Mi se pare un targ cat se poate de corect. Nu e o suma mare insa poti castiga destul de usor banii astia daca stii sa le starnesti interesul proprietarilor.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.