Oferte EXCLUSIV pentru bloggeri #deSărbători

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Este că dă ca porcu-n mirişte titlul de mai sus? Dar ce să facem dacă şi chinezu, om fiind, este supus greşelii şi uite că greşeşte şi chinezu, om fiind, băgând de astea de ar face aproximativ invidios un purtător de legitimaţie de la o prestigioasă revistă de scandal închipuit şi poze photoshopate. Greşit-am, zic, dar numai în formă. Pentru că, pe fond, ofertele pentru bloggeri sunt valabile la modul corespunzător.

Astăzi, 17 decembrie, este ultima zi în care bloggerii din tot spaţiul carpato-danubiano-pontic pot câştiga 100 de euro, aşa #deSărbători, dacă scrieţi despre bucuria la cumpărături cu cardulcupromotii.ro de la Piraeus Bank.

Dacă avem bloggeri din Bucureşti care încă nu şi-au făcut planuri de revelion, iacătă acilea o posibilitate de a petrece trecerea dintre ani #cumarveni la Sala Polivalentă, în acordurile #casăzicaşa bubuite de Christopher Lawrence, DJ Wanda, DJ Miki Love şi alţii, başca un moment special Playboy, totul în organizarea MEI România.

wp521f9cc1_06

Tot pentru bloggerii din Bucureşti: cum vă surâde o tabletă Allview 2 Speed Quad oferită de 0219662.ro, aşa #deSărbători? Plus posibilitatea de a vă dovedi creativi, scriind despre răzătoare şi gândaci, o adevărată provocare, desigur :D

Bloggerii care ori sunt amatori de senzaţii olfactive, ori vor să facă rost de un cadou corespunzător pentru cine vor ei, pot participa la campania care le aduce câte un set complet de Yardely cu aromă britanică preferată.

Pentru cei care vor să profite de ocazia oferită de Bradul Mulţumirii de a mulţumi cuiva drag, avem şi un premiu simpatic, aşa #deSărbători, oferit de Kanal D, adică o camera Nikon Coolpix S2600.

img_01

Tot #deSărbători, puteţi să vă descreţiţi frunţile dirijând un colind pentru SOS Satele Copiiilor :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Oferte EXCLUSIV pentru bloggeri #deSărbători”

  1. Catalin, vezi ca #deSărbători mai apare intr-un titlu de ieri – deci there’s a Bigger Plan at work here :)
    Eu o sa ma pling doar ca tocmai ce m-am mutat in campionatele locale Sibiu si Iasi, ca fiind ‘campionate mai puternice’ – pac! primele doua concursuri (anul asta) in localul de Bucuresti…:>

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)