Oferte EXCLUSIV pentru bloggeri #deSărbători

Este că dă ca porcu-n mirişte titlul de mai sus? Dar ce să facem dacă şi chinezu, om fiind, este supus greşelii şi uite că greşeşte şi chinezu, om fiind, băgând de astea de ar face aproximativ invidios un purtător de legitimaţie de la o prestigioasă revistă de scandal închipuit şi poze photoshopate. Greşit-am, zic, dar numai în formă. Pentru că, pe fond, ofertele pentru bloggeri sunt valabile la modul corespunzător.

Astăzi, 17 decembrie, este ultima zi în care bloggerii din tot spaţiul carpato-danubiano-pontic pot câştiga 100 de euro, aşa #deSărbători, dacă scrieţi despre bucuria la cumpărături cu cardulcupromotii.ro de la Piraeus Bank.

Dacă avem bloggeri din Bucureşti care încă nu şi-au făcut planuri de revelion, iacătă acilea o posibilitate de a petrece trecerea dintre ani #cumarveni la Sala Polivalentă, în acordurile #casăzicaşa bubuite de Christopher Lawrence, DJ Wanda, DJ Miki Love şi alţii, başca un moment special Playboy, totul în organizarea MEI România.

wp521f9cc1_06

Tot pentru bloggerii din Bucureşti: cum vă surâde o tabletă Allview 2 Speed Quad oferită de 0219662.ro, aşa #deSărbători? Plus posibilitatea de a vă dovedi creativi, scriind despre răzătoare şi gândaci, o adevărată provocare, desigur :D

Bloggerii care ori sunt amatori de senzaţii olfactive, ori vor să facă rost de un cadou corespunzător pentru cine vor ei, pot participa la campania care le aduce câte un set complet de Yardely cu aromă britanică preferată.

Pentru cei care vor să profite de ocazia oferită de Bradul Mulţumirii de a mulţumi cuiva drag, avem şi un premiu simpatic, aşa #deSărbători, oferit de Kanal D, adică o camera Nikon Coolpix S2600.

img_01

Tot #deSărbători, puteţi să vă descreţiţi frunţile dirijând un colind pentru SOS Satele Copiiilor :)

4 comentarii la “Oferte EXCLUSIV pentru bloggeri #deSărbători

 1. catalin Reply

  # -ul ala devine din ce in ce mai enervant pentru mine, in rest nu e un titlu prost, nici bun, e cam neutru :)

  • Cristian China Birta Reply

   Ce-ti mai place htagurile :)) Cum e neutru titlul, bre?! Nu ma face sa il schimb sau, doamne iarta-ma, sa sterg postarea #dacaintelegicevreausazic… :))

 2. pegassus Reply

  Catalin, vezi ca #deSărbători mai apare intr-un titlu de ieri – deci there’s a Bigger Plan at work here :)
  Eu o sa ma pling doar ca tocmai ce m-am mutat in campionatele locale Sibiu si Iasi, ca fiind ‘campionate mai puternice’ – pac! primele doua concursuri (anul asta) in localul de Bucuresti…:>

  • Cristian China Birta Reply

   Stimabile, in Campionatul National de Blogging e ca in viata, dupa cum vezi. Nici nu stii de unde vine surpriza :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.