Căutăm bloggerii mai… electrocasnici :D

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Din umilele mele cunoștințe, este pentru prima dată când, la BlogalInitiative.ro, avem ca premii o mașină de spălat, un aspirator și un mixer :)) Dar am zis că e păcat să nu oferim bloggerițelor și bloggerilor care chiar au nevoie de astfel de scule (de parcă mie mi-ar strica o mașină de spălat nouă… :D) posibilitatea să ni le ia. Mă rog, nu nouă, ca să fim exacți, ci celor de la Elanko, căci ei sunt clienții.

În mare, este vorba despre a scrie pe blogurile voastre despre newsletterul Elanko. Dar găsiți toate informațiile aici. Succes!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Căutăm bloggerii mai… electrocasnici :D”

  1. Pingback: Despre Silva si spiritul Transilvaniei | Pavel Ionuţ

  2. dacă găsești în blogosfera .ro un blog care să scrie despre electrocasnice, adică asta să fie nișa lui, popularizează’l, te rog!
    că la telefoane, tablete și leptoape se pricep aproape toți. și la bucătărie!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)