Citește pentru doi, o idee pe care o salut

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Cât de faină e inițiativa asta celor de la Booktopia în colaborare cu HHC. Adică să iei o carte care îți place și să citești unui copil. Că acest copil face parte din aceia în fața cărora te faci mic și te revolți împotriva lumii și împotriva ta însuți că nu poți face mai mult pentru ei, asta e altă poveste… Eu am trecut printr-o astfel de exeperiență împreună cu Cristina Bazavan, când am citit unor copii, și pot să vă spun că îți rămâne la suflet multă vreme. Și te face să te înțelegi mai bine și să vrei să faci mai mult și să spui asta și altora.

Eu am ales să merg să citesc la Fundația Motivation, pentru că mă leagă de ei o amintire extraordinară, una care și acum mă emoționează, de când am organizat meciul de baschet cu bloggeri în scaun rulant. Iar ziua în care voi merge să citesc este 24 martie, de la ora 10.00.

Vă invit și pe voi să vă înscrieți. E un gest care vă va face să vă simțiți minunat, trust me :)

Timp de patru weekenduri consecutive – 17/18 martie si 24/25 martie, 31 martie/1 aprilie si 7/8 aprilie -, voluntarii sunt invitati sa isi rezerve o ora din timpul lor liber pentru a ajuta un copil dintr-o categorie defavorizata citind. Inscrierile se fac intre 5 si 16 martie.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Citește pentru doi, o idee pe care o salut”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)