Citește pentru doi, o idee pe care o salut

Cât de faină e inițiativa asta celor de la Booktopia în colaborare cu HHC. Adică să iei o carte care îți place și să citești unui copil. Că acest copil face parte din aceia în fața cărora te faci mic și te revolți împotriva lumii și împotriva ta însuți că nu poți face mai mult pentru ei, asta e altă poveste… Eu am trecut printr-o astfel de exeperiență împreună cu Cristina Bazavan, când am citit unor copii, și pot să vă spun că îți rămâne la suflet multă vreme. Și te face să te înțelegi mai bine și să vrei să faci mai mult și să spui asta și altora.

Eu am ales să merg să citesc la Fundația Motivation, pentru că mă leagă de ei o amintire extraordinară, una care și acum mă emoționează, de când am organizat meciul de baschet cu bloggeri în scaun rulant. Iar ziua în care voi merge să citesc este 24 martie, de la ora 10.00.

Vă invit și pe voi să vă înscrieți. E un gest care vă va face să vă simțiți minunat, trust me :)

Timp de patru weekenduri consecutive – 17/18 martie si 24/25 martie, 31 martie/1 aprilie si 7/8 aprilie -, voluntarii sunt invitati sa isi rezerve o ora din timpul lor liber pentru a ajuta un copil dintr-o categorie defavorizata citind. Inscrierile se fac intre 5 si 16 martie.

3 comentarii la “Citește pentru doi, o idee pe care o salut

  1. roxana Reply

    misiune indeplinita!

  2. BooktopiaRO Reply

    Multumim pentru sustinere si implicare!

  3. Mihaela Bildea Reply

    nu se mai pot face inscrieri si acum – pentru weekendurile urmatoare ??? :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.