Dragoș Bucurenci, alături de Fundația Hope and Homes for Children România

Începând cu data de 1 noiembrie, Dragoș Bucurenci este purtătorul de cuvânt și consultantul de comunicare și fundraising al Fundației Hope and Homes for Children Romania.

Bucurenci s-a întors în țară după încheierea unui master în administrarea afacerilor la Universitatea Stanford și după aproape un an petrecut la Comisia Europeană, unde a fost consilier de comunicare al comisarului european pentru politici regionale.

„În ultimii ani m-am implicat în susținerea multor organizații neguvernamentale și am hotărât că pot fi mai eficient dacă-mi canalizez o vreme eforturile înspre una singură. Am ales Hope and Homes for Children pentru că este una dintre cele mai serioase și mai eficiente organizații cu care am lucrat vreodată și pentru că instituționalizarea copiilor este o problemă care poate fi și trebuie rezolvată o dată pentru totdeauna în România.”, a spus Dragoș Bucurenci, care a adăugat că, în paralel cu acest proiect, își va continua activitățile de training și consultanță în mediul privat.

unnamed (2)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: