Vă provoc la un exercițiu de imaginație. Cu un premiu :D

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Simt nevoia să vă spun din start că atunci când îmi vine mie o idee mai zbanghie, până nu o rezolv (într-un fel sau altul) nu mă las :D Așa și cu provocarea de mai jos. Idee care mi-a venit în timp ce discutam cu cei de la BitDefender (apropo, cei de acolo sunt oameni foarte deschiși la cap, o plăcere să discuți cu ei) despre Total Security 2012, despre care (mi-au șoptit specialiștii în cască) am aflat că e soluția potrivită pentru utilizatorii masivi de internet.

Și cum povesteam noi despre una, alta, numai ce îmi vine mie să întreb dacă se riscă să mă lase să fac pe chinezu.eu o campanie (șuie, firește :D), în care să pun la bătaie o licență Total Security 2012, valabilă timp de 2 ani, pentru un PC. Și dacă mă lasă pe mine să aleg provocarea pe care să v-o lansez. BitDefender a acceptat, căci, după cum vă spuneam, și de aia îmi place brandul BitDefender, pentru că acolo sunt oameni foarte deschiși la cap :D

Bun, provocarea mea către voi pentru a câștiga licența despre care vă spuneam este următoarea: Imaginează-ți că îl vezi la lucru pe unul din spiridușii care lucrează pentru Moș Crăciun. La departamentul IT, firește :D Și că în timp ce deschidea mailul de la Beyonce cu dorința ei de cadou de Crăciun, poc ceva virus (cunoscut sub numele de Anti-Xmass) îl impiedică pe spiriduș să vadă ce cadou vrea să primească vedeta. Și cum știa că anul trecut demoazela a făcut o criză de isterie pentru că a primit o Barbie cu părul de doar 3,7 cm nu 3,9 cum ceruse, spiridușul nostru simte nădușelile cum îl trec valuri, valuri.  Și sună urgent la – ia ghiciți :D – reprezentantul BitDefender, care este, firește, chiar tu :D

Bun, ia să văd ce mesaj îi transmiți tu spiridușului ca să îl linișteți. Căci, firește, tu știi că odată ce îi instalezi Total Security 2012 problema cu virusul e de domeniul istoriei. Dar cum face orice consultant de mare angajament, pentru a-l liniști până ajungi la el să îi instalezi antivirusul, îi spui că…

Aștept comentariile voastre până pe  28 decembrie, ora 23.59. Criteriul după care voi alege câștigătorul licenței cu pricina sunt de un subiectivism atroce, vă dați seama :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “Vă provoc la un exercițiu de imaginație. Cu un premiu :D”

 1. – Alo, aici Șerban Service IT S.A.. Cu ce vă pot ajuta?
  – Bună ziua, am o problemă. S-a virusat ăsta!
  – Să înțeleg că aveți o problemă cu calculatorul. Ce făceați când ați luat virusul?
  – Păi deschideam un mail cu dorința de Crăciun al Beyoncei.
  – Bun. Vă rog să îmi comunicați codul de acces în sistemul dvs pentru a mă putea conecta și a vă remedia problema în maxim 1 minut.
  – Și dacă durează mai mult?
  – Vă garantez că în maxim 1 minut, 60 de secunde problema va fi rezolvată!

  Din telefon se aude…
  „- Ia zi, Moș Șefu’, să-i dau codul?”
  „- Dă-i-l dom’le! Tu crezi că eu am timp să aștept până încerci tu să-mi repari ăsta cu cine știe ce programe rusești, luate de pe net? Am cadouri de livrat, am emailuri de citit și vreo 3 miliarde de requesturi pe Facebook”

  – Codul este CNRLZ.

  Evident că, pac-pac, în 2 timpi și 3 mișcări am instalat produsul. Până să se instaleze m-a și anunțat că a găsit și curățat virusul W32/AntiXmas și trojanul Trojan.Grinch32.BadAss.

  Un client mulțumit, o Beyonce satisfăcută total. Cu Total Security 2012.

 2. Draga mea Beyonce, stiu ca nu mai crezi in Mosu’ si ajutoarele lui, dar eu, SpiriBit, pret de un vis iti voi rezolva toate problemele. Poc! gata virusul, ca doar stii ca astia de la BitDefender nu se joaca, si mai ales… Poc! Barbi cu 3,9 cm ;). Nu uita sa ne mai scrii si la anu’… Hai, Rudolf batrane, hai, hai… sa nu se viruseze Mosu’!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)