Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Ai o relația virusată. Cum procedăm?

Later edit: Primul efect major al acestei scanări este că mi-am devirusat blogrollul și am pus-o pe Elena acolo :)) Deci uite că funcționează devirusarea și prinde bine :D

Ok, ok, poate virusată e mult spus. Dar e în spiritul a ceea ce vreau să vă spun mai jos, de aia folosesc acest termen :) Dar cum ați defini voi faptul că de foarte multe ori ne luăm cu altele și uităm să le spunem celor dragi cât de mult ținem la ei? Sau că de prea puține ori facem gestul atât de simplu, dar atât de frumos al oferirii unei flori? Sau că (mai aplicat, cum ar veni) uităm să ducem gunoiul sau să spălăm vasele sau să dăm cu aspiratorul? :D Mă rog, în aceste ultime exemple, nu uităm-uităm, ci alegem, strategic, să facem pe niznaii, desigur :))

Sau, pe partea noastră de 2.0, cum de uităm să apreciem, la modul public, cât de tare ne place cum scrie cineva pe blog? Sau să ne angajăm în discuții doar de plăcerea de a discuta, nu doar de a cere RT-uri sau Like-uri? Sau să comentăm pe bloguri care ne plac doar atunci când ne deranjează ceva, nu și atunci când ne place ce se spune acolo?

Cum spuneam, astfel de ipostaze hai să le numim, de dragul a ceea ce discutăm aici, ”virusări”. Cum procedăm? Păi un prim pas, foarte simpatic, de altfel, este să intrăm pe Relationship Scanner de la Bitdefender Antivirus și să ne dăm în vileagul văzului, ca să zic așa :)) Un astfel de demers anti-virusare are mai multe avantaje, dintre care menționez doar faptul că te apucă un pic rușinea când trebuie să completezi acolo ”virușii” de care te simți tu vinovat, precum și prezența unui zâmbet pe fața ta atunci când vezi că există și modalități simpatice prin care un brand reușește să se comunice și să îi facă și pe ceilalți să se implice în așa ceva :)

Încă ceva: o provocare. Când completați câmpurile alea din scannerul cu pricina, ia băgați la ”partener” un tovarăș sau o tovarășă din 2.0. Ca să lămuriți odată chestiunile virusate dintre voi :D Și ca să vă distrați, firește :))

2 comentarii la “Ai o relația virusată. Cum procedăm?

  1. Elena Reply

    Si-atunci, ca sa ne devirusam complet relatia, eu trebuie sa te scot la bere? Bine, fie!

    [Multumesc!]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.