Facem Recensământul Cetăților din România? Vă aștept propunerile cu deosebită ardoare :D

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Notă: Acest material despre Cincșor face parte din seria despre #DrumulCetăților, o ispravă faină marca Bitdefender, în care am fost implicat. Drumul Cetăților este o aplicație mobilă (o găsiți aici pentru IOS și aici pentru Android), prin care puteți descoperi ce cetăți puteți vizita în zona în care sunteți și puteți da check-in ca să deveniți străjeri, logofăți și alte funcții de astea înalte, bașca niște premii. Așa că ia descărcați-i și vedeți ce obiective aveți pe lângă voi :D Ah, și să dați feedb-back celor de la Bitdefender, pentru că ei vor să îmbunătățească aplicația!

——————

Dragilor,

Vă cer de pe acum scuze pentru ce o să vedeți la mine pe facebook (și pe pagină, și pe profil), pe twitter și pe instagram în acest weekend. Doar că îmi cer scuze cu zâmbetul cât China! :D Pentru că de vineri și până duminică o să pogor înspre voi o grămadă de poze, impresii, alea, alea dintr-o deplasare de mare angajament #DrumulCetăților, pusă la cale de stimabilii de la Bitdefender și în care sunt implicați mai mulți bloggeri.

O să vedeți zilele astea despre ce este vorba, nu are rost să vă împovărez acum cu alte chestiuni, așa, fără aplicație practică :)) Dar pot să vă spun că am zis cu toată inima ”Vreau!” când m-a sunat Andrei Cismaru să mă întrebe dacă mă bag în această ispravă. Pentru că îmi place foarte tare ideea de a promova cât mai bine și cât mai modern obiective istorice din draga noastră țară. Căci avem har Domnului o grămadă!

O să vă spun zilele următoare, pe larg, despre ce este vorba. Dar am și o mare rugăminte la voi: să veniți cu recomandări de cetăți. La care ați fost și la care ați vrea să ajungeți. Ca să facem o listă faină, care să fie utilă tuturor celor care, asemenea mie, ar vrea să o ardă cu chestiuni de astea mai istorice :D

Înainte de a scrie acest material, am făcut o recapitulare pe la ce cetăți am fost eu în România și mi-a ieșit că am sărit de borna de 20. Nu e rău, zic, nu e rău deloc! Nu vi le zic, mă înțelegeți, ca să nu vă influențez :)) Dar vă promit că la ”salba” asta o să adaug în weekend încă vreo 3, așa, lejer :D

Stați pe aproape zilele astea. Să mă înjurați că vă inoportunez cu niște imagini și ziceri de prin niște locuri foarte faine :)) Dar să mă înjurați cu drag, firește!

Vă pupează tata chinezu!

tulnic

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

24 thoughts on “Facem Recensământul Cetăților din România? Vă aștept propunerile cu deosebită ardoare :D”

 1. Fiind din Dobrogea, o sa-ti recomand cateva cetati de acolo. Avem Histria, Tropeum Traiani (Adamclisi), Capidava, Enisala. :-) Mai sunt multe altele, dar astea imi vin acum in minte.

  1. Am fost de multe ori acolo, dar de mult mai puține ori decât aș fi vrut, având în vedere că de fiecare dată mă așteptați voi cu bere acolo :)) Dar, recunosc, încă renovată nu am văzut-o… Zici că merită, da?

  2. Cetatea Alba Carolina -Alba Iulia.Am fost vara trecută;splendid! La Deva vom ajunge cu elevii în 18 aprilie 2016.După care mergem la Castelul Corvinilor Hunedoara.

 2. Cetatea de la Sighișoara e drăguță, dar și cea de la Brașov (Cetățuia de pe Strajă). Doar că nu știu dacă s-a redeschis, că am înțeles că a cumpărat-o cineva…

  1. cetățuia de pe strajă, lăsată în paragină, e închisă de un an de zile.
   recomand cetatea de la rupea (dacă puteți face abstracție de ororile renovării), cetatea de la biertan- sibiu, cetatea teutonilor de la feldioara, cetatea păgânilor de la balvanyos- covasna, cetatea de la saschiz-mureș și/sau cetatea salgo din sibiel.

 3. Cetatea Făgăraşului,
  Cetatea ţărănească Râşnov,
  Cetatea de la Prejmer (foarte faină, vizitată recent; poţi vedea aici vechea şcoală în care s-a predat în perioada asediilor asupra cetății, folosită până în 1853)

 4. Cetatea Severinului s-a deschis de curand, n-am vizitat-o inca dar am auzit numai vorbe bune despre felul in care se prezinta. Daca ajung inaintea ta promit sa fac poze si sa scriu pe blog :)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)