Scriu acest post cu mare emoție…

Prima dată când am auzit propunerea din partea Reprezentanței Comisiei Europene la București, am tăcut câteva secunde. Probabil cel cu care vorbeam la telefon a crezut că s-a întrerupt legătura sau că nu îmi place ideea. Dar eu, de fapt, m-am emoționat. Cum fac uneori (dar să nu mai spuneți la nimeni…) când simt că astfel de lucruri așa se fac. Și ce bine este că se întâmplă…

Dragilor, vă invit cu mare, mare drag la un eveniment emoționat: un meci de baschet în scaune rulante între echipa Fundației Motivation și echipa bloggerilor. Va fi o mare provocare pentru bloggeri, dar și o mare emoție să joace în scaune rulante nu împotriva, niciodată împotriva, ci împreună cu echipa Fundației. Sunt sigur că vom primi o bătaie la scor, dar va fi cea mai frumoasă bătaie pe care am primit-o de multă, multă vreme :)

Meciul va avea loc sâmbătă, 22 octombrie 2011, în intervalul 12:30 – 14:30, pe arena Federației Române de Baschet (Bd. Basarabia, nr 39, sector 2, București).

Vă aștept cu mare, mare drag la eveniment, iar dacă veți alege să promovați acțiunea pe blogurile voastre și pe unde mai puteți, știți că sunteți niște minunați, da? :)

PS. Am zis să legăm această ispravă și de celaltă ispravă cu Bloggeri Europeni, la care vă invităm, de asemenea, să participați :)

19 comentarii la “Scriu acest post cu mare emoție…

 1. katairobi Reply

  si cum dai slam?:)

  • chinezu Reply

   @katairobi
   stii ca te apreciez, dar comentariul asta mi se pare atat de ciudat incat nu mai zic nimic…

 2. katairobi Reply

  uneori faci prostii pe care le identifici doar dupa ce le-ai facut…iar commentul meu cu siguranta a fost o prostie

 3. Hai la baschet! - Valentin Bosioc
 4. efemeride Reply

  am scris si eu despre eveniment. mi se pare o chestie super inetresanta si sper ca intr-un viitor apropiat sa avem si noi un asemenea meci la braila

 5. Du-te, măi, du-te | Încă sunt aici
 6. mali/newdada Reply

  frumoasa initiativa;

 7. Arata-ne ca stii baschet | Bogdănelu'
 8. Un baschet ceva mai special | Tudor Iacob
 9. Invitatie la un meci de baschet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.