Veniţi să mă vedeţi jucând baschet în scaun rulant?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Am făcut în dese rânduri aici pe blog referire la normalitatea pe care o căutăm şi care, din păcate, pare să fie un fel de Fata Morgana. Dar asta nu ne împiedică să mergem înainte cu căutarea noastră. Îmi sunt tare dragi oamenii care, indiferent de motiv, nu se dau bătuţi şi merg înainte, arătându-ne că viaţa este doar o cursă cu obstacole şi că fiecare obstacol trecut reprezintă o dovadă că nimic nu este imposibil.

Vă invit cu mare drag să veniţi să vedeţi un meci de baschet în scaun rulant. Voi juca şi eu, aşa cum am mai făcut-o anii trecuţi. Şi vom câştiga. Toţi cei care vom fi acolo :)

baschet rulant 1baschet rulant 2

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Veniţi să mă vedeţi jucând baschet în scaun rulant?”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)