Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Avem nevoie de jucători în Naționala de Rugby de Acasă

Rugbyul este pentru mine un sport fantastic. Din mai multe puncte de vedere. Pe care nu le zic aici pentru că vreau să vă zic repede despre o ispravă, cu care tare, tare, tare mă mândresc: Naționala de Rugby de Acasă. O aplicație realizată pentru sportlocal.ro de minunații tovarăși de la Republika Interactiv, cărora le mulțumesc teribil și le spun că m-au îndatorat masiv cu acest gest frumos pe care l-au făcut :) Și îm mod special țin să îi mulțumesc lui Tudor Totolici, cel care a crezut în propunerea mea și s-a ocupat mie în sută să iasă atât de frumos :) Și, of course, să laud încă o dată mintea cea deschisă a celor din Federația Română de Rugby, fără de care nu reușeam așa ceva :) Mulțumesc Alin, Lucian, Florin, pentru ca sunteți așa cum sunteți :)

Zic că mă mândresc cu ea pentru că e o combinație de idei faine, spirit fain și oameni faini. Ideea de bază de la care am pornit este că, având în vedere că stejarii noștri joacă la jdemii de kilometri de meleagurile mioritice, le-ar prinde bine să știe că o Națională de Rugby de Acasă le ține spatele :) Și de aici totul a decurs simplu. Mă rog, simplu la nivel teoretic, pentru că din pricini pe care, cu voia dumneavoastră, nu le dezvălui aici și pe care mi le asum în mare măsură :)) nu am reușit să dăm drumul aplicației mai repede. Dar e bine și acum, căci urmează meciul cu Anglia și tare ne-ar prinde bine un rezultat bun :)

Rugămintea mea mare către voi (și aici vă rog să îmi simțiți emoția sinceră din glasul 2.0, căci zău am emoții…) este să mă ajutați să promovez această aplicație. Și pentru mine, ăsta buhai și rău de gură cum sunt :)), dar mai ales pentru băieții noștri din Noua Zeelandă, care o să ne simtă mai aproape de ei. Vă mulțumesc de pe acum pentru gestul frumos pe care o să îl faceți :)

Un comentariu la “Avem nevoie de jucători în Naționala de Rugby de Acasă

  1. Dragos Reply

    club16.ro a murit?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.