Avem nevoie de jucători în Naționala de Rugby de Acasă

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Rugbyul este pentru mine un sport fantastic. Din mai multe puncte de vedere. Pe care nu le zic aici pentru că vreau să vă zic repede despre o ispravă, cu care tare, tare, tare mă mândresc: Naționala de Rugby de Acasă. O aplicație realizată pentru sportlocal.ro de minunații tovarăși de la Republika Interactiv, cărora le mulțumesc teribil și le spun că m-au îndatorat masiv cu acest gest frumos pe care l-au făcut :) Și îm mod special țin să îi mulțumesc lui Tudor Totolici, cel care a crezut în propunerea mea și s-a ocupat mie în sută să iasă atât de frumos :) Și, of course, să laud încă o dată mintea cea deschisă a celor din Federația Română de Rugby, fără de care nu reușeam așa ceva :) Mulțumesc Alin, Lucian, Florin, pentru ca sunteți așa cum sunteți :)

Zic că mă mândresc cu ea pentru că e o combinație de idei faine, spirit fain și oameni faini. Ideea de bază de la care am pornit este că, având în vedere că stejarii noștri joacă la jdemii de kilometri de meleagurile mioritice, le-ar prinde bine să știe că o Națională de Rugby de Acasă le ține spatele :) Și de aici totul a decurs simplu. Mă rog, simplu la nivel teoretic, pentru că din pricini pe care, cu voia dumneavoastră, nu le dezvălui aici și pe care mi le asum în mare măsură :)) nu am reușit să dăm drumul aplicației mai repede. Dar e bine și acum, căci urmează meciul cu Anglia și tare ne-ar prinde bine un rezultat bun :)

Rugămintea mea mare către voi (și aici vă rog să îmi simțiți emoția sinceră din glasul 2.0, căci zău am emoții…) este să mă ajutați să promovez această aplicație. Și pentru mine, ăsta buhai și rău de gură cum sunt :)), dar mai ales pentru băieții noștri din Noua Zeelandă, care o să ne simtă mai aproape de ei. Vă mulțumesc de pe acum pentru gestul frumos pe care o să îl faceți :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Avem nevoie de jucători în Naționala de Rugby de Acasă”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)