Va pup, mai, va pup! Cu drag, din Parma :)

Pentru cei care se mira sau se incrunta a mirare, dupa caz, cum de sunt plecat in Parma si totusi am scris asa de mult pe blog, explicatia e simpla: am facut drafturi si acum le-am publicat :)

Cel mai probabil ca in clipele cand voi cititi randurile astea eu sunt in Parma. Pentru ca am decis sa ii insotesc pe baietii de la echipa de rugby Stejarii Bucuresti in meciul de Challenge Cup pe care il joaca cu echipa italiana. Am vrut sa fac aceasta deplasare pentru ca sunt extrem de curios sa vad cum se pregateste un meci de genul asta, care este starea de spirit, altfel spus sa vad ce inseamna „bucataria interna” in astfel de momente. Sunt foarte nerabdator si, de ce sa va mint, un pic emotionat:)

O sa va spun mai multe de la locul faptei si si mai multe cand ma intorc. Sa fiti cuminti si sa nu dati jos guvernul pana ma intorc :)

PS. E de prisos sa zic ca multumesc Federatiei Romane de Rugby pentru acceptarea mea ca umil membru al „echipei” in deplasarea asta. Este inca o dovada ca cei de acolo sunt foarte deschisi si, daca imi permiteti barbarismul, foarte pe faza :D

8 comentarii la “Va pup, mai, va pup! Cu drag, din Parma :)

 1. claus Răspunde

  Usurel cu parmezanu’…

 2. Anticalofilul Răspunde

  sa vii cu vesti bune!

 3. lol Răspunde

  Ptiu!!! bine ca ai spus ca eram croit sa dau jos guvernul!!! Vino sănătos și povestește-ne la gura sobei, ca la noi este un frig de mama, mama. :)

 4. camil Răspunde

  frumos prin Parma? :)

 5. cosânzeana Răspunde

  AM intrat pt prima dată pe aici. Seamănă a apartement de burlac :)) baftă!!!

 6. Simona Ionescu » Am invatat sa ajutam

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: