M-am înscris la un curs de inițiere în arbitrajul de rugby

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Deja, trag nădejde, știți că iubesc rugbyul. Este de departe sportul meu preferat. Recent am fost la Cupa Mondială de Rugby din Anglia, la toate meciurile României (dap, inclusiv la senzaționala revenire de scor din meciul cu Canada, record în istoria competiției). Și deja mă pregătesc pentru plecarea la Cupa Mondială din Japonia din 2019 :)

Când am văzut că Federația Română de Rugby organizează un curs de inițiere în arbitraj, mi-a sticlit feng shuiul și am zis că e păcat să nu mă înscriu. Că tot e gratuit cursul ăsta :)) De ce am făcut-o? Nu că nu aș ști regulamentul jocului de rugby, desigur. Dar, ca orice lucru în viață, când începi să studiezi temeinic o chestiune începi să vezi că există multe lucruri care sunt nuanțate. Așa e și cu regulille în rugby: cu cât le analizezi mai bine, cu atât îți dai seama că au multe laturi, ca să zic așa :)

În plus, de ce să nu o zic direct, faptul că o să ajung, din nou, să respir rugby mă încântă corespunzător :)

la fantana steaua 7

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)