Cum promovați voi, ca bloggeri, Lets Do It Romania?

Știți deja că Lets Do It Romania este unul din cele mai frumoase proiecte de după 89. Eu am spus încă de anul trecut că mi s-a părut că a fost cel mai mare exercițiu de solidaritate românească. Și știu că și anul acesta va fi la fel. Iar bloggerii, la fel ca anul trecut, vor fi o parte importantă din această reușită.

Aș vrea să înțelegeți campania Blogal Initiative pentru Lets Do It Romania și susținută de HP România ca pe o mână întinsă către voi pentru a vă implica să susțineți acest proiect. Pentru că toți cei implicați pe partea de organizare în această campanie fac ce fac pro bono. Așa cum, de altfel, e firesc atunci când te angajezi să susții o ispravă atât de frumoasă.

Premiile sunt apetisante (un laptop și 3 imprimante performante), dar vă rog să le priviți ca pe niște bonusuri, căci adevăratul premiu pentru voi trebuie să fie mulțumirea sufletească, acel feelling că ați contribuit și voi, măcar un pic, la reușita proiectului.

Sigur că puteți alege să nu vă implicați în campanie. E decizia voastră. Dar, dacă mă întrebați pe mine, cei care pierdeți sunteși voi și, împreunnă cu voi, și noi, ceilalți :)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

6 thoughts on “Cum promovați voi, ca bloggeri, Lets Do It Romania?”

  1. Pingback: O viziune asupra blogging-ului în general | MadMike

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)