24.07.2017

Cum promovați voi, ca bloggeri, Lets Do It Romania?

Știți deja că Lets Do It Romania este unul din cele mai frumoase proiecte de după 89. Eu am spus încă de anul trecut că mi s-a părut că a fost cel mai mare exercițiu de solidaritate românească. Și știu că și anul acesta va fi la fel. Iar bloggerii, la fel ca anul trecut, vor fi o parte importantă din această reușită.

Aș vrea să înțelegeți campania Blogal Initiative pentru Lets Do It Romania și susținută de HP România ca pe o mână întinsă către voi pentru a vă implica să susțineți acest proiect. Pentru că toți cei implicați pe partea de organizare în această campanie fac ce fac pro bono. Așa cum, de altfel, e firesc atunci când te angajezi să susții o ispravă atât de frumoasă.

Premiile sunt apetisante (un laptop și 3 imprimante performante), dar vă rog să le priviți ca pe niște bonusuri, căci adevăratul premiu pentru voi trebuie să fie mulțumirea sufletească, acel feelling că ați contribuit și voi, măcar un pic, la reușita proiectului.

Sigur că puteți alege să nu vă implicați în campanie. E decizia voastră. Dar, dacă mă întrebați pe mine, cei care pierdeți sunteși voi și, împreunnă cu voi, și noi, ceilalți :)

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

De unde vă vine cel mai mult spam?

Respect, Bogdan, respect!

6 comentarii

 1. joi, 8 septembrie 2011, 08:49

  Eu am scris articolul de promovare al acestei campanii înainte să aflu de concursul de pe Blogal Initiative. :)

  Răspunde
 2. joi, 8 septembrie 2011, 10:37

  Si eu la fel, nu vreau sa ma inscriu in campanie, e un proiect care merita promovat doar asa…pentru ca merita!

  Răspunde
 3. joi, 8 septembrie 2011, 14:51

  […] aka VisUrât, Denisuca aka Denisa Bârgău, soția lui VisUrât, Zoso aka Vali Petcu, Chinezu aka Cristian China-Birtă, Arhi aka Cetin Ametcea și lista poate continua. Însă cea mai grea parte abia de acum […]

  Răspunde
 4. vineri, 9 septembrie 2011, 11:12
 5. marți, 13 septembrie 2011, 11:58

  Multumesc pentru semnalare.
  Am hotarit „oficial”:) sa ma implic in campanii asa ca Let’s do it Romania, spre deosebire de banci, biscuiti si calculatoare, merita din plin, cel putin la inceput. Nu o spun cu dispret la adresa consumerismului, am semnalat de cateva ori voluntar produse care-mi plac…ci doar pentru ca imi doream un inceput simbolic.

  http://joculorb.blogspot.com/2011/09/lets-do-it-romania.html

  Răspunde
 6. hammer
  miercuri, 14 septembrie 2011, 09:13

  Imi permit sa iti dau un link, nu este spre un blog, este un articol despre promovarea actiunii Let’s Do It Romania de catre o echipa de fotbal…nu articolul conteaza ci gestul echipei si momentul in care l-au facut :-) http://www.prosport.ro/fotbal-intern/diverse/steaua-curatata-la-medias-vezi-de-ce-au-ramas-mirati-stelistii-inainte-de-meci-8730574

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *