Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Sunteţi nişte nesimţiţi!

Sâmbătă a fost una din cele mai pline de învăţăminte şi de satisfacţii zile din ultimele luni. Pentru că a fost ziua când m-am simţit atât de minuscul printre cei 150.000 de români, dar atât de mândru că particip la Let’s Do It Romania.

Despre cum a fost la Cornetu, lângă Bragadiru unde am strâns câteva sute de saci împreună cu gaşca DreamTeamRo (minus Make, cel care ne-a sunat de la Mânăstirea Gura Humorului şi ne-a promis că zice o rugăciune pentru noi :D), de Ruxa, de Mădălina şi de alţi prieteni şi cunoscuţi, scrie foarte bine Nicu, şi cu pozele aferente, aşa că nu vă mai plictisesc.

Mai bine bag io filmul de mai jos, din emisiunea în care am fost duminică dimineaţa la Antena 3 împreună cu Oana Brătilă. Şi în care îmi exprim elegant, dar fără echivoc poziţia legată de nesimţiţii din administraţia centrală, cărora li s-a rupt magistral de acest proiect de solidaritate naţională.

Întreaga emisiune este aici, prin grija tovarăşului Alex, căruia îi mulţumesc :)

Şi încă un film. Făcut de Mircea Meşter, cu o fabuloasă participare a unui excavator la curăţenie, dovadă irefutabilă că unii români sunt chiar cretini.

17 comentarii la “Sunteţi nişte nesimţiţi!

 1. Mircea Popescu Reply

  Uite io-ti comentez aici, ca sa ma rid de piscotarii din online.ro

  Se poate ?

 2. Unii au făcut-o, alții n-au avut chef «
 3. Victor Museteanu Reply

  Bravo Chinezule, you did it! Dar nu inteleg de ce astepti de la astia vreo dovada de bun simt morosenesc… La ei notiunea asta se incadreaza in sectorul “Bancuri cu ardeleni”.

 4. writeman Reply

  lor li se rupe de mult de Romania, pe multe planuri. so, no surprise. e reconfortant sa mai vedem cate unul ca tine pe la televizor varsandu-si naduful. din nefericire, e doar o palida consolare fata de nesimtirea lor consecventa.

 5. A.Dragos Reply

  Ce rau mi-a parut ca n-am apucat sa prind emisiunea la TV, bine ca am ocazia acum, mersi. :)

 6. Silvy Reply

  Cand a inceput proiectul, eu ieseam din Bucuresti, ma indreptam spre Constanta. Deja erau stransi o groaza de saci si o mana de oameni au muncit enorm. Seara, la intoarcere, sacii nu erau ridicati. Vroiam sa ma duc si a doua zi, de curiozitate, sa vad daca a trecut cineva pe acolo sa ii ia. Mi-e ca intra toti cainii in ei, si bietii oameni s-au chinuit degeaba.

  Trebuie sa mentionez ca majoritatea voluntarilor erau tineri, ceea ce m-a bucurat nespus.

 7. A.Dragos Reply

  Acum ca am apucat sa vad filmuletul cap coada pot sa-mi spun parerea
  Intr-adevar a fost foarte urat gestul adiministratiei prezidentiale si a presedintelui in primul rand. Sunt convins ca ar fi fost si in avantajul sau sa se implice putin in aceasta campanie. :)

 8. Mircea Pauseniuc Reply

  Bravo domnule,…ai dreptate ….niste nesimtiti iubitii(lor) politicieni romani ! Dar, sa stii ca mai sint si exceptii in tara asta plina de …..De exemplu : in comuna Farcasa ,din MaramureS,tot personalul din primarie in frunte cu primarul Ioan Stegeran a iesit la “curatenie’.Mai mult decit atit, in comuna Farcasa(com cu putin peste 4000 de locuitori) au participat peste 400 de volunatari care au “periat” intreaga comuna.Deci iata ca atunci cind se vrea se poate.Dovada o puteti vedea accesind site-ul http://www.farcasa-maramures.ro (galerie foto :marea curatenie …Let’s do it ..in curs de actualizare) Am intilnit si o situatie care este in concordanta cu nesimtirea unor “romanasi” : ne-am intilnit la “granita dintre Farcasa si Ardusat cu viceprimarul din Ardusat care se plingea de numarul foarte mic de voluntari din acesta comuna (practic pe teren au fost doar citiva dintre cei “asistati social” si doua grupuri mici de elevi) – nu sint mai multi pentru ca nu i-au lasat parintii !!!!! Ce-ar mai fi de comentat?

 9. enzo Reply

  frumos si bine spus, in dulcele grai chinezaresc :)

 10. Simona Reply

  Si eu am remarcat cat de putina publicitate a avut la televizor. Cel mai mult pe Internet am auzit vorbindu-se despre asta.

  Eu cred ca are sens daca e continuata de alta campanie de responsabilizare si de ajutor pe la sate unde gunoiul e in fundul curtii.

  http://sirimie.blogspot.com/2010/09/lets-do-it-romania.html

 11. Let’s do it, we did it! | Career Advisor
 12. victor Reply

  Da , cata nesimtire, la Farcasa viceprimarul Floare Muresan s-a prezentat la curatenie, dar de fapt cu horincia particulara e cel mai mare popuator din zona ! Dar si poluator moral ca-si castiga influente si putere cu palinca! Pe vremea lui Ceausescu nu lasau nici un mar culegatorilorla sfarsitul zilei de lucru, ce mai crize de isterie facea aia mica cand fugeam si nu ne putea lua merele! Azi e avocata, da numai la Bucuresti si-a luat examenul ca acolo si-a facut efectul palinca!

 13. ciprian Reply

  ce retardati , aveti prea multi bani …astia …si stati prea mult acasa de va plictisiti , ia sa munciti in pula mea in fiecare zi sa vedeti daca mai aveti chef sa strangeti gunoaiele

 14. ciprian Reply

  aveti prea mult timp la dispozitie ? mergeti la munca in fiecare zi cate 10 ore pe zi sa va vad atunci daca mai aveti chef sa strangeti gunoaiele + de asta o faceti o singura data pe an iar daca era s-o faceti in fiecare zi va apar bataturi in palma si riduri pe fatza , mai iesiti in pula mea de fake ce sunteti…vreti la televizor mi-am dat seama

 15. ciprian Reply

  vita aia blonda imbracata cu rosu se cunoaste ce chef de munca are , abia strange gunoiul sa nu se murdareasca cumva , daca vii la strans gunoiul te imbraci in pula mea pt strans gunoi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.