Blogger român, te simți european sau nu? Ca să știm o treabă

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Campania pentru bloggeri a siteului sunteuropean.ro îmi place din două motive mari și late. Primul motiv este că ea se desfășoară prin Blogal Initiative :D Iar al doilea este pentru că sunt mare fan al inițiativelor care ne ridică mingea la fileu pe zona pozitivă, ca să zic așa, care ne provoacă să vedem și binele, nu doar, cum suntem mereu și mereu tentați, răul.

Sigur că România noastră e, de regulă, o pastă cenușie, ambiguă și urât mirositoare. Dar a ne încăpățâna să vedem doar asta spune multe despre noi, nu neapărat despre România. Pentru că mi-e imposibil să cred că nu aveți, fiecare din voi, locul vostru de care sunteți mândri, o persoană, un eveniment sau ceva, acolo, orice, de care sunteți mândri și cu care să ieșiți în față.

Căci așa v-aș ruga să luați această campanie-provocare: să vă imaginați că aveți un european care nu știe nimic despre România. Și că vreți să îi arătați ceva care să îl facă să exclame ”ce frumoooos!”. Și apoi să scrieți pe blog despre asta. Și să participați cu ce scrieți în campanie, pentru că premiile sunt și ele frumoase și sunt gândite ca o recunoaștere a celor care nu au cedat de tot to the dark force :)

Iar dacă nu vrei să participi la campanie, dar îți place ideea și vrei să scrii despre ea pe blog, e mai mult decât ok :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Blogger român, te simți european sau nu? Ca să știm o treabă”

  1. Pingback: Un articol cu multe mulţumiri| Pavel Ionuţ

  2. Nu e puţin contradictoriu?
    Adică iei bloggerul român, care critică, judecă, arată cu degetul şi îşi varsă frustrările pe blog şi îl provoci la o campanie în care va scrie despre partea pur pozitivă a României.

    Oricum, sunt curioasă ce va ieşi.
    P.S.: Clientul meu american m-a întrebat dacă România e ok având în vedere situaţia din Europa. Şi ştia şi de Vlad Ţepeş. A mai crescut puţin în ochii mei. :)))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)