Nou: Studiu bazat pe răspunsurile primite din partea a 153 de top influenceri. Cere gratuit rezultatele studiului aici.

Pe 12 mai o facem din nou, da?

Deja am ajuns un clasic în viață când vine vorba despre Let’s Do It Romania! Pentru că multă lume mă citează când vine vorba despre această mișcare cu ”cel mai mare exercițiu de solidaritate românească după 1989”. Am zis asta acum 2 ani și cred în continuare. E drept că unii îmi reproșează că susțin cu atât elan această inițiativă, pe principiul (care mă plictisește îngrozitor de tare, căci este de o falsitate monumentală…) ”de ce să strâng eu după alții?”. Dar io dau din umeri și merg mai departe. În speranța că suntem mai mulți cei care ne implicăm decât cei care își găsesc motive să nu o facă.

Acestea fiind spuse, hai la treabă. Căci s-a dat dat drumul la înscrieri :) Eu o să fac o echipă cu care o să mă duc pe undeva pe lângă București, pentru că pe 12 mai trebuie neapărat să fiu în București. Căci altfel m-aș fi dus cu tovarășul Make undeva departe pe Dunăre :D

Un comentariu la “Pe 12 mai o facem din nou, da?

  1. Zboruri ieftine Reply

    Daca mergem pe principiul ”de ce să strâng eu după alții?” nu e tocmai sănătos. E bine că proiectul este pe placul tuturor și este îmbucurător că foarte mulți tineri doresc să ofere prin propriul comportament un exemplu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.