Pe 12 mai o facem din nou, da?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Deja am ajuns un clasic în viață când vine vorba despre Let’s Do It Romania! Pentru că multă lume mă citează când vine vorba despre această mișcare cu ”cel mai mare exercițiu de solidaritate românească după 1989”. Am zis asta acum 2 ani și cred în continuare. E drept că unii îmi reproșează că susțin cu atât elan această inițiativă, pe principiul (care mă plictisește îngrozitor de tare, căci este de o falsitate monumentală…) ”de ce să strâng eu după alții?”. Dar io dau din umeri și merg mai departe. În speranța că suntem mai mulți cei care ne implicăm decât cei care își găsesc motive să nu o facă.

Acestea fiind spuse, hai la treabă. Căci s-a dat dat drumul la înscrieri :) Eu o să fac o echipă cu care o să mă duc pe undeva pe lângă București, pentru că pe 12 mai trebuie neapărat să fiu în București. Căci altfel m-aș fi dus cu tovarășul Make undeva departe pe Dunăre :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Pe 12 mai o facem din nou, da?”

  1. Daca mergem pe principiul ”de ce să strâng eu după alții?” nu e tocmai sănătos. E bine că proiectul este pe placul tuturor și este îmbucurător că foarte mulți tineri doresc să ofere prin propriul comportament un exemplu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)