Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Dacă nu visăm, nu mai suntem oameni, măh!

V-am mai spus de mai multe ori ce întâmplare faină și teribilă a fost, este și va fi DreamTeamRO :) Dacă stau să mă gândesc, acum la un an și ceva de la constituirea sa, deși pe atunci habar nu aveam că noi constituim ceva :)), foarte multe lucruri faine care mi s-au întâmplat se leagă de cei 5 tovarăși și gașca cu princina. Și povestea continuă… :)

Și cum sloganul (de fapt nici nu e slogan, e ceva ce am simțit noi că trebe să zicem să fie acolo lângă numele nostru) DreamTeamRO este ”Never stop dreaming”, am zis să încercăm să vă întrebăm câte ceva despre visele voastre, mai precis despre oamenii pe care îi apreciați și cu care ați vrea să vă întâlniți. Noi promitem că vom încerca să luăm legătura cu ea/el/ele/ei și să încercăm să vă punem în legătură. Nu știm dacă vom reuși. Dar putem visa :)

Vă rog  să ziceți ce aveți de zic în această chestiune pe blogul DreamTeamRO, pentru că acolo centralizăm tot. Mulțumesc :)

3 comentarii la “Dacă nu visăm, nu mai suntem oameni, măh!

  1. papa Reply

    eu am zis :)

  2. andreic Reply

    Eu as vrea sa ma vad cu tine in toamna la Campionatul Mondial de Rugby :D…sa facem galerie impreuna

  3. Vasiliu Maria Reply

    Felicitari! Succes in continuare! Personal, cred cu tarie ca ceea ce ne dorim din tot sufletul, primim la un moment dat sau altul! Mie mi s-a intamplat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.