22.07.2017

Dacă nu visăm, nu mai suntem oameni, măh!

V-am mai spus de mai multe ori ce întâmplare faină și teribilă a fost, este și va fi DreamTeamRO :) Dacă stau să mă gândesc, acum la un an și ceva de la constituirea sa, deși pe atunci habar nu aveam că noi constituim ceva :)), foarte multe lucruri faine care mi s-au întâmplat se leagă de cei 5 tovarăși și gașca cu princina. Și povestea continuă… :)

Și cum sloganul (de fapt nici nu e slogan, e ceva ce am simțit noi că trebe să zicem să fie acolo lângă numele nostru) DreamTeamRO este ”Never stop dreaming”, am zis să încercăm să vă întrebăm câte ceva despre visele voastre, mai precis despre oamenii pe care îi apreciați și cu care ați vrea să vă întâlniți. Noi promitem că vom încerca să luăm legătura cu ea/el/ele/ei și să încercăm să vă punem în legătură. Nu știm dacă vom reuși. Dar putem visa :)

Vă rog  să ziceți ce aveți de zic în această chestiune pe blogul DreamTeamRO, pentru că acolo centralizăm tot. Mulțumesc :)

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Am o problemă cu chinezu sau nu?

Cum știu că vă era dor, astăzi de la 13.00 mă duc la Antena 3

3 comentarii

 1. vineri, 29 aprilie 2011, 11:57

  eu am zis :)

  Răspunde
 2. vineri, 29 aprilie 2011, 22:44

  Eu as vrea sa ma vad cu tine in toamna la Campionatul Mondial de Rugby :D…sa facem galerie impreuna

  Răspunde
 3. sâmbătă, 30 aprilie 2011, 14:30

  Felicitari! Succes in continuare! Personal, cred cu tarie ca ceea ce ne dorim din tot sufletul, primim la un moment dat sau altul! Mie mi s-a intamplat!

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *