Dacă nu visăm, nu mai suntem oameni, măh!

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

V-am mai spus de mai multe ori ce întâmplare faină și teribilă a fost, este și va fi DreamTeamRO :) Dacă stau să mă gândesc, acum la un an și ceva de la constituirea sa, deși pe atunci habar nu aveam că noi constituim ceva :)), foarte multe lucruri faine care mi s-au întâmplat se leagă de cei 5 tovarăși și gașca cu princina. Și povestea continuă… :)

Și cum sloganul (de fapt nici nu e slogan, e ceva ce am simțit noi că trebe să zicem să fie acolo lângă numele nostru) DreamTeamRO este ”Never stop dreaming”, am zis să încercăm să vă întrebăm câte ceva despre visele voastre, mai precis despre oamenii pe care îi apreciați și cu care ați vrea să vă întâlniți. Noi promitem că vom încerca să luăm legătura cu ea/el/ele/ei și să încercăm să vă punem în legătură. Nu știm dacă vom reuși. Dar putem visa :)

Vă rog  să ziceți ce aveți de zic în această chestiune pe blogul DreamTeamRO, pentru că acolo centralizăm tot. Mulțumesc :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Dacă nu visăm, nu mai suntem oameni, măh!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)