Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Cam cum arată o duminică de blogger

Vorbesc în nume personal, vă dați seama, căci, firește, de unde să știu io ce fac alți bloggeri într-o zi de duminică? :D De aceea, o să vă povestesc în cele ce urmează despre ziua mea de duminica asta, care mi-a plăcut corespunzător :)

Am început ziua cu drumul, împreună cu cei din DreamTeamRo (mai puțin Vlad, căruia i-am simțit lipsa…) adică io, Ștefan, Claudiu, Make și Nicu, către Galați, cu hăhăielile de rigoare și cu discuțiile despre nimic specifice grupului vesel :D Ajunși la malul Dunării, am comis un prea frumos #GalatiTweetMeet (mă rog, io cu Make în prima parte am belit ochiul la Anglia – Argentia la rugby, meci de Cupa Mondială, mă scuzați, vin imediat să beau bere cu voi :D), unde m-am revăzut cu oameni tare faini, de care (recunosc, dar să nu mai spuneți nimănui :D), îmi era dor precum Ionuț, Meneopol, Neculai,  le-am întâlnit ÎN SFÂRȘIT :)) pe Oana ReveicaOana Pasat și Corina, precum și pe Alexandra (hmmmm, nu prea am povestit, să încercăm să nu mai facem de astea.. :D) Pato, Marian, Angelo, Și să îi mai amintim acilea și pe bucureștenii Elena, Tina și Șerban, Papen și Alex, cu care mă văd ori de câte ori cu maximă plăcere, căci sunt niște oameni tare valabili :)

O mențiune specială pentru Virtual Kid și Sorin, care mi l-au adus din nou în față pe minunatul mini-blogger Ștefan, un copil superb, cu un viitor teribil de frumos în față, pentru Cristi Florea, venit de la Focșani, și pentru trotterii :)) Dana și Bogdan, cu care îmi pare tare, tare rău că nu am apucat să schimb mai multe vorbe și, of course, cu acești nebuni minunați care au venit din Craiova, Neydamn și Nebunia :))

A fost foarte frumos, așa cum îmi place mie, să ne întâlnim mai mulți să povestim, deci vă mulțumesc tuturor :)

Apoi ne-am oprit, la recomandarea lui Nicu, la Curtea Regală, unde am degustat niște vinuri de nota 10 și am mâncat niște chestii super-gustoase, a căror rețetă o așteptăm de la Nicu, cel care o va primi de la Dan Jalea, directorul economic  și o gazdă excelentă :)) Apropo, dacă aveți drum prin Măcin, opriți-vă la Curtea Regală. Pentru că nu o să regretați, totul e făcut să vă simțiți bine acolo. Noi ne-am propus să revenim, că prea ne-a plăcut :)

Ne-am oprit pentru jumătate de oră și la cetatea Dinogeția, tot la recomandarea lui Nicu (acest știe tot în Tulcea :D). Am rămas paf când am văzut ce superb potențial are cetatea astea, despre care, recunosc cu o rușine cât China, nici măcar nu auzisem. Incredibil cât de tâmpiți suntem noi, românii, că avem așa ceva și nu le valorificăm, incredibil…

Și chiar înainte de a pleca spre București, ne-am oprit la un lac care ne-a lăsat cu gura căscată pe toți, atât de frumos era. Nu mă întrebați unde, că nu mai țin minte, dar o să vedeți la Nicu ce și cum :)).

Mai vreau doar să vă spun că în ciuda acestui program încărcat, Make a găsit de cuviință să facă și o faptă bună și să aducă din București două țestoase abandonate de stăpânii lor tocmai în Munții Măcinului :)

16 comentarii la “Cam cum arată o duminică de blogger

 1. A fost odată... | Pioneza dintre fese
 2. Marius Matache Reply

  Acum nu vreau sa par hater (nu ca n-as fi :D), dar cred cu tarie ca e vorba de sambata :)))

  • chinezu Reply

   @Marius Matache
   nope, pentru mine asa de fain a fost ca a fost ca o duminica :D
   hater mic si cantaret ce esti tu =))

 3. VirtualKid Reply

  @Marius & chinezu:

  Sigur nu era o zi de vineri in care toata lumea chilea de la munca si se simtea in vacanta?????

 4. chinezu Reply

  @Virtual Kid
  putea fi si o zi de luni, bre, la ce faini oameni au fost acolo :))

 5. 3 x perfect | Nicu
 6. Alexandra Reply

  Incerc sa nu mai fac de astea :D da am observat ca stateai mai mult in partea cealalta…

 7. VirtualKid Reply

  @chinezu:

  Iar noi, ca niste indivizi lipsiti de orice inhibitie, vorbin despre asta in zi de marti, 13.

  kuL !

 8. Ionut Reply

  Mă bucur că ne-am reîntâlnit și am stat de vorbă, vă mulțumim pentru participare, ați fost minunați

 9. Neydamn Reply

  Vad ca deja ne-am facut un renume :))) E bine :))

 10. Oana Pasat Reply

  Si noi, gazdele, va multumim voua pentru participare! La o noua intrevedere :)

 11. Bogdan Reply

  Sunteti niste oameni tare faini si ne-am bucurat enorm sa ne aflam in prezenta voastra. Ne-ati deschis apetitul pentru cat mai multe hoinareli offline asa ca sunt sigur ca ne vom revedea si vom avea ocazia sa discutam mai multe. O duminica faina! :)

 12. Nicu Reply

  Aventura in Dobrogea de Nord va continua …. Mai am sa va prezint locuri frumoase.

 13. Șerban Reply

  A fost tare fain la Galați, păcat că DreamTeam s-a sustras destul de repede. :)

 14. Marian Reply

  A fost fain! Data viitoare, cu siguranta vom apuca si sa schimbam vreo doua vorbe si-o bere, doua!
  Pentru organizarea blogmeet-ului de la Braila cu cine sa iau legatura ca sa stabilim data?
  Daca vreti, o facem de 2-3 zile! Ma implic personal in organizare! Revin cu noi date!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.