23.07.2017

Despre cum am înfipt stindardu-n vie la Focșani

Expresia din titlu este una pe care o voi folosi destul de des. Pentru că este rodul muncii colective și nestrămutate ale celor 4 colegi din DreamTeamRo, adicătelea Claudiu, Ștefan, Make și je, pe drumul care ne ducea către #FocsaniBlogMeet. Cu părerea de rău că Vlad și Nicu nu au putut veni, că deh, așa se întâmplă uneori. Și cum ne gândeam noi ce să scriem pe certificatul de naștere pe care l-am oferit blogosferei vrâncene (vezi mai jos că merită :D), a ieșit și expresia de mare angajament ”am înfipt stindardu-n vie” :))

Despre cum a fost acolo, vă spun doar în câteba cuvinte: extraordinar ce îmi place să plec din ”aerul” Bucureștiului și să vorbesc cu oameni care au altă perspectivă și care mă aduc mereu și mereu cu picioarele pe pământ prin opiniile lor. Țin să precizez pe această cale că fără astfel de oameni eu nu aș fi ceea ce sunt, drept pentru care le mulțumesc :)

Bun, momentul lacrimogen fiind depășit :D, hai să vă dau mai jos, în devălmășie, poze și filme, ca să rămână pentru istorie :)) Cu mențiunea că mulțumirile noastre se îndreaptă către gazdele de la AutoAISS și către ”bucătarii” de la Balcanic Food :)

Și închei cu recomandarea să îi citiți pe următorii (plus DreamTeamRO-iștii de mai sus) pentru detalii: Florea, Dan, TudorIonuț, PatoEmilian, ReissaCostinel, AmaliaGabriel, Mădălin, Remus, Adi, Gabriel.

Cam ăștia am fost :D

Certificatul de naștere cu pricina.

Biscuiții de bere (firește :D) pe care i-am primit cu mare drag.

Momentul în care am înmânat certificatul :D

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Faceți campanii în blogosferele locale!

Nu interesează pe nimeni cum funcționează Facebook

4 comentarii

 1. joi, 1 martie 2012, 08:03

  cum adica in „vie” ma… stiam ca Vrancioaia e moarta :-p :))

  Răspunde
 2. joi, 1 martie 2012, 08:21

  Maaaa, Pato, nu te lega de mama noastra :)

  Răspunde
 3. joi, 1 martie 2012, 08:24

  hai mai Tudor, glumeam … stiu regula cu „nu te lua de mama, ca e pacat :-p” :)

  Răspunde
 4. joi, 25 octombrie 2012, 09:39

  […] febleţe pentru voi. Ştiţi că începuturile DreamTeamRO se leagă inseparabil de voi şi că intrarea în legalitatea 2.0 – ca sa zic aşa :D – a Blogosferei Vrâncene se leagă indisolubil de DreamTeamRO, […]

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *