Despre cum am înfipt stindardu-n vie la Focșani

Expresia din titlu este una pe care o voi folosi destul de des. Pentru că este rodul muncii colective și nestrămutate ale celor 4 colegi din DreamTeamRo, adicătelea Claudiu, Ștefan, Make și je, pe drumul care ne ducea către #FocsaniBlogMeet. Cu părerea de rău că Vlad și Nicu nu au putut veni, că deh, așa se întâmplă uneori. Și cum ne gândeam noi ce să scriem pe certificatul de naștere pe care l-am oferit blogosferei vrâncene (vezi mai jos că merită :D), a ieșit și expresia de mare angajament ”am înfipt stindardu-n vie” :))

Despre cum a fost acolo, vă spun doar în câteba cuvinte: extraordinar ce îmi place să plec din ”aerul” Bucureștiului și să vorbesc cu oameni care au altă perspectivă și care mă aduc mereu și mereu cu picioarele pe pământ prin opiniile lor. Țin să precizez pe această cale că fără astfel de oameni eu nu aș fi ceea ce sunt, drept pentru care le mulțumesc :)

Bun, momentul lacrimogen fiind depășit :D, hai să vă dau mai jos, în devălmășie, poze și filme, ca să rămână pentru istorie :)) Cu mențiunea că mulțumirile noastre se îndreaptă către gazdele de la AutoAISS și către ”bucătarii” de la Balcanic Food :)

Și închei cu recomandarea să îi citiți pe următorii (plus DreamTeamRO-iștii de mai sus) pentru detalii: Florea, Dan, TudorIonuț, PatoEmilian, ReissaCostinel, AmaliaGabriel, Mădălin, Remus, Adi, Gabriel.

Cam ăștia am fost :D

Certificatul de naștere cu pricina.

Biscuiții de bere (firește :D) pe care i-am primit cu mare drag.

Momentul în care am înmânat certificatul :D

4 comentarii la “Despre cum am înfipt stindardu-n vie la Focșani

  1. Pato Basil Reply

    cum adica in “vie” ma… stiam ca Vrancioaia e moarta :-p :))

  2. Tudor Reply

    Maaaa, Pato, nu te lega de mama noastra :)

  3. Pato Basil Reply

    hai mai Tudor, glumeam … stiu regula cu “nu te lua de mama, ca e pacat :-p” :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.