De ce cred că Foto Union e ca Starbucks

Later edit: Are dreptate Șuțu să mă tragă de urechi că nu am precizat că toate pozele din cadrul excelentei inițiative marca Foto Union sunt oferite cadou celor care le trec pragul :)

Mă iertați că fac o astfel de asociere (și voi, Cristi și Radu, să mă iertați, în primul rând :D), dar știți cum funcționez io: dacă îmi vine ceva pe neuron, o zic, nu o mai fofilesc pe după șură. Și dacă așa am simțit, cum zic în titlu, când m-am întors de la sesiunea #portretdefamilie de la Foto Union, așa vă raportez.

De ce zic asta? Să luăm pentru început Starbucks. Unde mergem nu ca să bem neapărat cafeaua aia sau ce sucuri și ceaiuri mai acolo, căci nu în lichidele alea stă neapărat plăcerea noastră, ci în atmosfera de acolo, în senzația aia de bine pe care o ai și pe care, practic, dai banii ăia.

Așa și cu Foto Union. Cred că pentru 98,567% din cei care au fost zilele astea la excelenta campanie ”Portret de familie” costul pozei în sine reprezenta fix vax albina. Dar a fi parte dintr-o ispravă marca Șuțu and Co merita toți banii. Cam ca la Starbucks :)

Așa că pe lângă faptul că m-am dus cu familia mea minunată (apropo, asta e prima poza pe care o avem în formulă completă, drept pentru care o consider irevocabil superbă!), ne-am dus și cu tovarășii din DreamTeamRO. Cu care am executat o preafrumoasă sesiune de colinde, după cum puteți vedea mai jos :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “De ce cred că Foto Union e ca Starbucks”

  1. Pingback: Jurnalisti vs. Bloggeri | Fishington Post

  2. Pingback: Jurnalisti vs. Bloggeri | Recomandări | Fishington Post

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)